OGLASIO SE UROŠ RAČIĆ: Reprezentativac poslao poruku koja će dirnuti navijače (FOTO)

Novosti online

04. 12. 2022. u 11:41

FUDBALSKA reprezentacija Srbije otišla je ranije sa Svetskog prvenstva u Kataru, Grupu "G" završili smo na poslednjem mestu sa jednim bodom.

ОГЛАСИО СЕ УРОШ РАЧИЋ: Репрезентативац послао поруку која ће дирнути навијаче (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Nisu mogli fudbaleri da sakriju razočarenje, a putem Instagrama emotivnu poruku napisao je i vezista Uroš Račić koji nije dobio šansu da na ovom Mundijalu pokaže šta može.

– Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nesto najlepše sto mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proći i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako ali je lepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam, napisao je Račić, pa dodao:

– Verujem da će nas sve ovo ojačati i da ćemo u nekoj sledećoj rundi mi biti na pobedničkom postolju i slaviti sve ovo što danas tugujem iako i tada kao i sada želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će, daće Bog, veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živeo fudbal, živela Srbija, stoji u objavi veziste reprezentacije Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)