MORINJA IZNEVERIO HOLANĐANIN: Portugalac oterao desnog beka iz Rima

Novosti online

13. 11. 2022. u 19:05

TRENER Rome Žoze Morinjo neredio je čelnicima kluba da na leto prodaju Rika Karsdorpa, pošto je Portugalac posle meča sa Sasuolom (1:1) istakao da je Holanđanin izdao ekipu.

МОРИЊА ИЗНЕВЕРИО ХОЛАНЂАНИН: Португалац отерао десног бека из Рима

FOTO: Tanjug/AP

Naime, desnom beku se zamera na nezalaganju i to je posebno uvredilo "gospodina posebnog" koji nema nameru da mu to oprosti, pa će bivši igrač Fejnorda morati da potraži novi klub.

Karsdorp je već napustio Rim i na "Olimpiko" se neće vraćati. On je jedan od igrača koji ima najduži staž u redovima Rome, odigrao je 122 utakmice, ali došlo je vreme za rastanak.

Holanđanin je nedavno produžio ugovor do 2025. godine, no mala vajda mu je od toga, s obzirom na to da je totalno izgubio poverenje kod Morinja.

- Žao mi je što je odnos tima prema igri pokvario jedan fudbaler neprofesionalnim ponašanjem. Niste me videli da ovako nešto kažem o Rožeu Ibanjezu posle Lacija, greške su sastavni deo igre i njegov pristup nikada nije bio problem. Mene razočarava neprofesionalan stav koji nije fer prema saigračima. Večeras sam na terenu imao 16 igrača i dopao mi se stav koji je imalo njih 15. Ovom poslednjem sam rekao da on uvek ima takav stav, nije to od danas. Sad treba da zatvorimo polusezonu sa osvojena tri boda, a on u januaru mora da nađe drugi klub - rekao je Morinjo posle meča sa Sasuolom.

Koliko je Portugalac ljut zbog svega pokazuje činjenica da je dobio crveni karton na današnjem susretu protiv Torina (1:1).

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri