"PLAKAO SAM KADA SU ME PRODALI": Sadio Mane ove teške trenutke neće zaboraviti

Tanjug

19. 10. 2022. u 19:25

FUDBALER Bajerna i reprezentativac Senegala Sadio Mane priznao je da je plakao kada je 2012. godine morao da napusti Mec i pređe u Salcburg, prenose francuski mediji.

ПЛАКАО САМ КАДА СУ МЕ ПРОДАЛИ: Садио Мане ове тешке тренутке неће заборавити

FOTO: AP/Tanjug

"Bilo je to teško vreme, jer je klub ispao iz Prve lige Francuske. Želeo sam da ostanem, jer je Mec bio moj prvi profesionalni klub. Nisam se video ni u jednom drugom timu, želeo sam da budem tu", rekao je Mane.

On je prešao u Salcburg uz obeštećenje od četiri miliona evra.

"Sećam se kada je austrijski klub poslao ponudu. Tadašnji predsednik Meca Bernad Serin rekao je ne. Ako ga želite, morate da platite četiri miliona evra. Zatim je Salcburg ponudio četiri miliona. Nisam želeo da odem, ali morao sam. Rečeno mi je da moram, plakao sam. Sećam se kao da je bilo juče, plakao sam kao klinac zbog odlaska u Austriju. Nisam znao jezik, nisam znao nikoga. Mec je bio moj drugi dom. Nije bilo lako, ali na kraj sam morao da prihvatim odlazak u Salcburg", istakao je Mane.

Senegalski fudbaler je proveo dve sezone u Salcburgu, a potom je igrao za Sautempton i Liverpul pre nego što je u junu ove godine stigao u Bajern.

BONUS VIDEO: Ovako izgleda avion za argentinske navijače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri