FUDBALERI Crvene zvezde su poraženi od Ferencvaroša u Mađarskoj sa 2:1. Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS-a nije štedeo šampiona Srbije.

Vlado

14.10.2022. 00:07

Tako je.Bez snaga,lose odradjene ljetnje pripreme.Kupovina jeftinih i prosjecnih igraca.Dvije utakmice sa prosjecnim Ferencfarosom napor!?Izgubili su od Makabija,Monaka,Trabsona.Veceras od Madjara.Pogledajte odbranu koja je ocajna.Nisu nesretno primljeni golovi,nego jeftini golovi primljeni iz neznanja.Jalovi posjed lopte, jalovi napadi.Nazalost,to je starno stanje!I novinari trebaju da prestanu da traze opravdanja,ako Zvijezdi zele dobro!Tako se ne pomaza klubu.Ko ce probuditi Milojevica i igrace ako ne navijacu i javnost.

Kalesu

14.10.2022. 00:08

Kroz reči Radeta Bogdanovića progovorila je savest srpskog fudbala, i klupskog i reprezentativnog (mada se, dolaskom Stojkovića na čelo, u reprezentaciji nešto kreće na bolje). Ta dva problema (realizacija gola i markacija protivničkih igrača, ali i onih bez lopte!) postoje, uz lošu kondicionu pripremu i nepreciznu pas igru na veće distance, u našem fudbalu već najmanje deceniju unazad.

Pixi

14.10.2022. 00:12

Bravo za komentar g Bogdanović. I Bali a i Pešić katastrofa,neznam ko je doveo Pesica u Zvezdu,ko ga gura,sra on igra,pojma nema,ni pas ni glavom ni dribling...uzas,Pešić 0,ostali minus 1. Ovako se fudbal NEigra...

Pop

14.10.2022. 00:33

Čovek je rekao ono što vidi svako ko prati Zvezdu i ko je ikada šutnuo loptu. Izgleda što se veća lova obrće, sve više se izvlači preko krš igrača...

Passion

14.10.2022. 01:54

Konačno ! Bravo za gospodina Bogdanovića, sve što je rekao je na mestu i vidljivo svima. Ne treba niko da se nadje uvredjenim. Stručno, fudbalskim rečnikom objasnio koji problem ima Crvena zvezda To i mi gledaoci vidimo. Negativno ocenjujem naše novinare komentatore koji se ne usudjuju da izgovore ovakve zaslužene kritike C.zvezdi. Svaka čast gospodine Bogdanoviću.

Ratko

14.10.2022. 04:15

Covek je sve rekao. Neznanje I tacka NEMA se Tu sto dodat. Za 7 Dana ovi nasi fudbaleri kao da nisu nikad igrali fudbal. I treba da ispadnu I iz ovog takmicenja jer su najgora ekipa u grupi!

Tof

14.10.2022. 04:59

Pisem mesecima da nemamo centerfora i da smo slabi na sredini kada me odmah napadnu placenici sa severa!!!.Jel se sa ovakvim igrackim kadrom napada liga sampiona!???.Pa mi nismo ni za ligu Smedereva!!!!.Mrkela !!!!Mrkela!!!Mrkela!!!.Jel treba neko da izgubi glavu da bih ti otisao iz Zvezde!!!

Zoki63

14.10.2022. 07:20

Bas tako neznanje I losa fizicka sprema su razlozi poraza.Zvezda svake godine kupuje igrace koji niko nece I usput placaju im ogromne pare.Treba TRAZITI odgovornost Terzica I Mrkele jer kako objasniti kupovinu Kolibalija koji na sve lici osim na fudbalera a takvih kupovina bilo je na pretek Dela Para, Dioni,Risario,Bakayoko, Falko, Picini.......