STRAHINJA ERAKOVIĆ PRED ZVEZDINO GOSTOVANJE U BUDIMPEŠTI: "Čak i kada su rezultati bili lošiji, atmosfera u ekipi je bila vrhunska"

Novosti online

12. 10. 2022. u 20:09

FUDBALERI Crvene zvezde će u četvrtak gostovati Ferencvarošu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a uoči meča isped crveno-belog tabora izašao je Strahinja Eraković.

СТРАХИЊА ЕРАКОВИЋ ПРЕД ЗВЕЗДИНО ГОСТОВАЊЕ У БУДИМПЕШТИ: Чак и када су резултати били лошији, атмосфера у екипи је била врхунска

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Crvena zvezda je prošlog četvrtka na svom terenu slavila sa 4:1, a sutra će Ferencvaroš dočekati šampiona Srbije.

- Prošlog četvrtka sam odigrao odličnu utakmicu, kao i čitav tim i potrudićemo se da to i sutra bude tako. Uvek idemo na tri boda, tako da se nadam pobedi - rekao je Eraković na konferenciji za medije uoči utakmice u Budimpešti.

On je istakao da je odlična atmosfera u ekipi Crvene zvezde.

- Vrhunska atmosfera je bila čak i kad su rezultati bili malo lošiji i ne vidim zbog čega bi sad bilo drugačije. Nadam se da će posle utakmice biti još bolja - dodao je Eraković.

Fudbaler Crvene zvezde je rekao da se ne opterećuje ko će predvoditi napad Ferencvaroša.

- Trener Ferencvaroša će odlučiti ko će izaći na teren. Mi smo analizirali oba napadača i ko god da zaigra, pokušaćemo da mu skratimo prostor i neutrališemo vrline. Imaju mnogo dobrih igrača i ne bih izdvajao nekog. Poznajem najbolje Franka Bolija protiv kog sam vodio duele u prvoj utakmici, ali nije zahvalno da ikog ističem. Oni su timski dobri, i siguran sam da nas očekuje sjajna utakmica - zaključio je Eraković.

Utakmica između Ferencvaroša i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 21 sat u Budimpešti.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju