GATUZO JE JOŠ LUĐI KAO TRENER: Legendarni Italijan potpuno izgubio živce! Potez njegovog igrača ga izbacio iz takta (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2022. u 18:34

BIVŠI reprezentativac "azura" Đenaro Gatuzo bio je poznat po svojoj srčanosti i temperamentu koji će zauvek pamtiti fudbalska planeta. Kasnije se otisnuo u trenerske vode, ali ni to nije promenilo karakter legendarnog Italijana.

ГАТУЗО ЈЕ ЈОШ ЛУЂИ КАО ТРЕНЕР: Легендарни Италијан потпуно изгубио живце! Потез његовог играча га избацио из такта (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

U samom finišu utakmice izmađu Osasune i Valencije gostujuća ekipa ostala je sa igračem manje, a to je opasno naljutilo Gatuza.

Naime, njegov igrač Dijakabi je prilikom izlaska iz igre odlučio je da ukrade vreme čime je zaslužio prvi žuti karton, da bi kasnije sa klupe nešto dobacio sudiji i tim potezom zaradio i crveni. Tada je usledio apsolutni trenutak ludila italijanskog trenera.

Gatuzo se krenuo prema svom igraču kao da će ga udariti, ali je svoj bes potom iskalio na frižideru koji se nalazio odmah pokraj klupe. Nema sumnje da su se igrači prepali zbog trenerove reakcije.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)