JOKANOVIĆ IMAO SASTANAK SA UPRAVOM: Rusi otkrili kakva je sudbina srpskog trenera u Moskvi

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:37

SRPSKI trener Slaviša Jokanović nije na najbolji način počeo svoju odiseju u Dinamu iz Moskve, a kako navode moskovski mediji, za sada ne mora da brine za posao.

ЈОКАНОВИЋ ИМАО САСТАНАК СА УПРАВОМ: Руси открили каква је судбина српског тренера у Москви

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Slaviša Jokanović je dva kluba iz Čempionšipa uveo u Premijer ligu, nije se potom dugo zadržavao u njima, dobio je priliku i u Šefild junajtedu, ali ni tamo nije uspeo da se zadrži, da bi se sada "skrasio" daleko od svega.

Otišao je u Dinamo iz Moskve, ali ni tamo mu baš ne cvetaju ruže. Jokanović je na prvih 11 utakmcia uspeo da osvoji 16 bodova, što mu je bilo dovoljno tek za 8. mesto u Premijer ligi, koje se ne meri baš sa ambicijama ovog kluba. No ipak, iz Rusije tvrde da on ne mora da brine za posao.

- Slaviša je imao sastanak sa čelnicima Dinama. Rečeno mu je da mu neće dobiti otkaz, te da ima njihovo poverenje i da na miru radi i popravi trenutnu situaciju. Međutim, jasno je i samom Jokanoviću da ukoliko nastavi s lošim rezultatima, otkaz mu ne gine - navode iz ruskog "RB Sporta".

Jokanović je u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio Partizan, Muangtong junajted, Levski iz Sofije, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu i Šefild junajted.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna