FUDBALSKI ZEMLJOTRES NA OSTRVU: Engleska ima novog selektora? Veliko trenersko ime na korak od užarene klupe "gordog albiona"

Novosti online

27. 09. 2022. u 19:35

NAKON što je Engleska reprezentacija ispala iz A divizije u Ligi nacija, i to uz činjenicu da su uz San Marino jedina reprezentacija koja nije dala gol iz igre, čini se da će doći do smene na mestu selektora.

ФУДБАЛСКИ ЗЕМЉОТРЕС НА ОСТРВУ: Енглеска има новог селектора? Велико тренерско име на корак од ужарене клупе гордог албиона

FOTO: AP/Tanjug

Iako je aktuelni strateg Garet Sautgejt nedavno izjavio kako je razgovarao sa ljudima u savezu, te kako je siguran da će voditi "gordi albion" na predstojećem Mundijalu, čini se da se to neće dogoditi.

Naime, niz loših rezultata, pa remi protiv Nemačke sinoć mogao bi koštati posla trenutnog selektora Engleske reprezentacije.

FOTO: Tanjug

Jedino je pitanje da li će biti smenjen pre ili posle nastupa u Kataru, tako barem tvrde engleski mediji.

Britanski "Telegraf" je danas preneo informaciju kako je budući selektor Engleske viđen na stadionu sinoć, a radi se o bivšem treneru Tottenhama i PSŽ-a, Maurisiju Poketinu.

Foto AP

Navodno su čelnici saveza ove reprezentacije oduševljeni poslom koji iza sebe ima ovaj strateg i žele mu dati priliku da radi kao selektor. Podsetimo učenik čuvenog Marsela Bijelse vodio je Totenhem svojevremeno i do finala Lige šampiona.

Poketino sa druge strane ne bi imao ništa protiv toga da sedne na užarenu klupu fudbalske velesile, a pre nekoliko dana je odbio ponudu Nice da postane njihov novi menadžer.

FOTO: AP/Tanjug

Tada je rekao da ne želi više da radi u Francuskoj, te da se želi vratiti na Ostrvo i da čeka pravi posao.

Čini se da ga je dočekao, ali ovaj put neće biti trener neke od ekipa iz Premijer lige, nego ni više ni manje, selektor nacionalnog tima u "kolevci" fudbala.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)