DOSAD NEZABELEŽEN SKANDAL TRESE ŠPANIJU: Predsednik orgijao na račun Fudbalskog saveza

Novosti online

16. 09. 2022. u 19:45

PREDSEDNIK Španskog fudbalskog saveza Luis Rubiales našao se u središtu velikog se**-skandala. U poslednjih nekoliko dana pojavile su se glasine, koje su kasnije potvrđene pa i pretvorene u aktivnu istragu o tome da je Rubiales novac Saveza trošio kako bi finansirao orgije.

ДОСАД НЕЗАБЕЛЕЖЕН СКАНДАЛ ТРЕСЕ ШПАНИЈУ: Председник оргијао на рачун Фудбалског савеза

Foto: Profimedia

Ono što se prvo pojavilo kao glasine potvrdu je dobilo nakon što je Rubialesov ujak Huan, koji je godinama radio u Savezu, odlučio da da iskaz državnom tužlaštvu i detaljno opisše kako je izgledao proces plaćanja i dogovaranja orgija, kao i na kojim su se lokacijama odvijale.

Kako piše "El Mundo", koji je ekskluzivno objavio ovu priču, Rubialesov ujak potvrdio je kako je kreditnom karticom Saveza plaćena zabava u iznajmljenoj kući u Granadi, te da je ta zabava kasnije prerasla u orgije. U istom iskazu navodi se da je Rubiales u kuću pozvao "deset mladih devojaka i niz prijatelja".

Ipak, Nema dokaza da se radi o prostitutkama niti da su devojke na bilo koji način bile primorane na intiman odnos.

Kako piše "El Pais", radilo se o osobama koje su Rubiales i njegovi prijatelji upoznali u noćnom klubu. Ostali detalji bit će poznati nakon što istraga završi.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)