"DEKI JE DOKTOR FUDBALA" Ovako je novi trener Crvene zvezde govorio o svom prethodniku (FOTO)

Novosti online

26. 08. 2022. u 17:19 >> 17:32

KUVALO je nekoliko dana posle eliminacije iz Lige šampiona, a danas je Dejan Stanković definitnivno prelomio i podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba srpskog šampiona. Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana nije dugo čekalo da izabere nalsednika, to je Stankovićev nekadašnji pomoćnik Miloš Miljević.

ДЕКИ ЈЕ ДОКТОР ФУДБАЛА Овако је нови тренер Црвене звезде говорио о свом претходнику (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Prošle godine Milojević je predvodio ekipu Hamarbija u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Čukaričkog, kada je u revanšu njegov tim isprašio "brđane" sa pet golova.

Bilo je to u isto vreme kada je Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisao Šerif, što je tadabilo ocenjeno kao veliko iznenađenje, ali je moldavski klub nastupima u elitnom takmičenju pokazao da mu je tmao i bilo mesto.

FOTO: M. Vukadinović

Milojević je tada dao zanimljiv komentar o svom nekadašnjem šefu Dejanu Stankoviću.

- Sad viču "Deki, Deki, Deki", pa Deki je doktor fudbala. Ja vam to kažem ne zato što je moj drug, da nije - ja bih ga zvao i rekao mu da nije. Bili su mu treneri najbolji ljudi na svetu. Ima taktiku u malom prstu. Nije to samo to, mi smo prepotentni u svemu, a onda kada treba nešto da uradimo, prebacujemo krivicu i odgovornost. Isto Čukarički, mislim da su na dobrom putu, da je ovo korak napred u pravom smeru, da imaju dobru strategiju, organizaciju stručnog štaba. I Zvezda isto - od pet godina, peti put će igrati Evropu, barem Konferenciju. To nije loše - govorio je tadašnji trener Hamarbija.

On će sada voditi Zvezdu u šestoj uzastopnoj evropskoj jeseni, a da li će uspeti da izbori i četvrto proleće u poslednjih špest godina zavisiće od učinka u "grupi smrti" koju su crveno-beli izvukli na današnjem žrebu Lige Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)