MITROVIĆ GA ČEKA, A ON SE JAVNO ISPOVEDIO UZ JEZIVE DETALJE: Fulamova transfer-bomba progovorila o paklu kroz koji prolazi

Novosti online

13. 08. 2022. u 16:59

SADA je sve jasnije, Fulam je blizu da angažuje najveće pojačanje za velike izazove u Premijer ligi, a razlog koji će fudbalskog mađioničara iz Brazila dovesti na ostrvo je zaista jeziv.

МИТРОВИЋ ГА ЧЕКА, А ОН СЕ ЈАВНО ИСПОВЕДИО УЗ ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: Фуламова трансфер-бомба проговорила о паклу кроз који пролази

Foto: Profimedia

Naime, bivši fudbalski reprezentativac "karioka" - Vilijan saopštio je da napušta Korintijans zbog konstantnih pretnji koje su on i njegova porodica dobijali od navijača tima iz Sao Paula.

- Danas se opraštam od Korintijansa. Želim da se zahvalim klubu koji mi je dao šansu da ponovo obučem ovaj dres i svim navijačima koji su me uglavnom podržavali. Međutim, posle konstantnih pretnji koje smo dobijali moja porodica i ja, odlučio sam da raskinem ugovor i smatram da je tako bolje i za mene i za klub. Kada god bi Korintijans izgubio ili ja ne bih igrao dobro, moja porodica bi dobijala pretnje i uvrede na društvenim mrežama, moja supruga, moja deca, a odnedavno i moj otac i sestra, Želim klubu sreću i neka ga Bog čuva - napisao je Vilijan na Tviteru.

Brazilski ofanzivni vezista vratio se prošlog leta u Korintijans u kom je ponikao i iz koga je 2007. otišao i započeo evropsku odiseju u Šahtjoru iz Donjecka.

Vilijan je nastupao i za Anži, Čelsi i Arsenal, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 70 utakmica i postigao devet golova.

Kako su pisali engleski mediji, Vilijan je na pragu prelasaka u londonski Fulam za koji nastupa srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna