ŠOK! Partizan dobija novog rivala u Ligi konferencija? Ovo niko nije očekivao (VIDEO/FOTO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 12:58

CRNO-BELI bi nakon eliminacije od AEK iz Lige Evrope trebalo da igraju protiv Hamruna sa Malte u plej-ofu Lige konferencija, a upitno je u ovom momentu hoće li tako i biti.

ШОК! Партизан добија новог ривала у Лиги конференција? Ово нико није очекивао (ВИДЕО/ФОТО)

Tviter / @SweeperPod

Levski je zvanično podneo žalbu UEFA, od organa evropske kuće fudbala traže da se meč ponovi, a sporan je klubu iz komšiluka drugi gol Maltežana.

Drugi gol pao je u sudijskoj nadoknadi, odmah nakon izjednačujućeg gola Bugara, a jedan igrač protivničkog tima ušao je ranije na polovinu Levskog.

U pitanju je asistent kod gola, koji je ranije utrčao u teren i ubrzo i dobio loptu, koju je kasnije vratio strelcu gola Rajanu Kamenzuliju.

Sudija Ištvan Kovač iz Rumunije je prevideo taj detalj, Maltežani su nakon toga postigli gol i šokirali Bugare, koji sada pokušavaju svoju bruku da "operu" za zelenim stolom.

- Obaveštavamo vas da je tim pod vođstvom izvršnog direktora Ivajla Ivkova uložio protest UEFA i tražimo ponavljanje meča sa Hamrunom. Predstavljamo i dokaze za grubo kršenje pravila od strane glavnog sudije i njegovih pomoćnika, što je uticalo na ishod utakmice. Slučaj hitno treba da ispita kontrolni, etički i disciplinski komitet UEFA - navodi se u saopštenju Levskog.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)