RASPLAMSALE SE STRASTI U MANČESTERU: Kristijano Ronaldo na udaru saigrača! Sprema se pobuna protiv Portugalca

Novosti online

10. 08. 2022. u 19:56

NE stišava se bura oko zvezde Mančester junajteda.

РАСПЛАМСАЛЕ СЕ СТРАСТИ У МАНЧЕСТЕРУ: Кристијано Роналдо на удару саиграча! Спрема се побуна против Португалца

Foto: AP

Naročito posle povratka Kristijana Ronalda u tim i poraza na startu sezone u Premijer ligi, i to kod kuće od Brajtona (1:2).

Kako prenose ostrvski mediji, čini se da je velika grupa igrača nezadovoljna zbog situacije i toga što je u glavnom fokusu legendarni Portugalac.

Zvezda "crvenih đavola" ima veliku želju da ovog leta napusti "Old traford" i već mesec dana traga za novom destinacijom.

Međutim, niko mu nije ponudio zadovoljavajuće uslove, zbog čega još nije promenio sredinu.

Iako postoji par igrača koji su u prijateljskim odnosima sa Portugalcem, veći deo smatra da bi za njih najbolje bilo da napusti klub, i to što pre...

Tanjug/AP

Pojedini članovi Mančester junajteda smatraju da se Ronaldo ponaša superiorno, da ne može da obuzda svoj ego i da ga ne zanimaju interesi tima, već samo lični.

Iako Ronaldo ima svoje saveznike među saigračima, preovladava mišljenje u svlačionici da bi za sve bilo najbolje da on napusti klub

- Sve to postaje vrlo uznemirujuće za mnoge igrače. On ima svoje saveznike u kampu, ali mnogima je dosta svega i toga kako se on ponaša u svemu ovom - poručio je izvor "Sana".

Podsetimo, svi problemi su počeli kada Junajted nije uspeo da obezbedi učešće u Ligi šampiona i tada je ofanzivac poželeo da pronađe neki klub sa kojim će igrati u elitnom takmičenju.

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, uprava kluba je više puta poručila da nema nameru da ga prodaje ovoga leta, što bi značilo da se neće ispuniti želja ni Ronaldu, ni njegovim saigračima.

Ronaldo je stigao na Old Traford po drugi put pre 12 meseci i bio je najbolji strelac ekipe u protekloj sezoni sa 24 pogotka.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju