"OVO STVARNO NEMA SMISLA!" Milioni Engleza gledaju šta je Aleksandar Mitrović, mimo golova, radio svetskim asovima iz Liverpula (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 15:46

ALEKSANDAR Mitrović obeležio je meč Fulam - Liverpul na početku nove sezone Premijer lige, ali nisu samo njegovi golovi bili u prvom planu, već i kompletan utisak koji je ostavio na ovoj utakmici.

ОВО СТВАРНО НЕМА СМИСЛА! Милиони Енглеза гледају шта је Александар Митровић, мимо голова, радио светским асовима из Ливерпула (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, rekorder srpske reprezentacije po broju golova u dresu nacionalnog tima dao je u prethodnoj sezoni Čempionšipa čak 43 pogotka na 44 odigrana meča. A sa "terorom" rivala na Ostrvu nastavio je i u subotu.

Već u uvodnom premijerligaškom kolu Mitrović je dvaput zatresao mrežu vicešampiona Engleske i najavio nastavak bravura, ali neke od njih prikazao je i na ovom susretu sa ekipom trenera Jirgena Klopa.

Snimak koji je pred vama, a koji je za manje od 24 sata videlo više od 1,2 miliona ljudi, o tome dovoljno svedoči.

Naime, u jednom trenutku, pri minimalnom vođstvu Fulama, Srbin je sam pokrenuo polukontru svoje ekipe. I, tom prilikom je najpre "otresao sa sebe" kapitena Liverpula, vezistu Crvenih a u 67 navrata reprezentativca Engleske, Džordana Hendersona, da bi potom driblingom "bacio na tlo" čuvenog defanzivca Virdžila van Dajka, koji je, pre povrede koja ga je zadesila, procenjivan na 100 miliona evra:

Komentari na ovaj snimak slaloma srpskog asa (završenog mirnim lopte dodavanjem saigraču na levom krilu) išli su od tipično engleskog "kako ih je skuvao!", preko "maltretira kapitena Liverpula", do "nasilnički se ponaša nad jednim od najboljih defanzivaca na svetu, ovo stvarno nema smisla!".

Ipak, važnije od tih komentara, a i samog prodora, jeste nastavak sjajnih partija našeg internacionalca, što samo može da ohrabri i njega, naravno i kluba za koji igra, ali i reprezentaciju Srbije. Nju u novembru čeka Svetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar, a upravo je Aleksandar Mitrović njen najbolji strelac svih vremena sa 46 pogotka na 74 takmičarska nastupa.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!