PUKLA LJUBAV: Kristijano Ronaldo razbesneo navijače Mančester junajteda! Da li je ovo kap koja će preliti čašu?

Novosti online

31. 07. 2022. u 20:41

FUDBALERI Mančester junajteda i Rajo Valjekana odigrali su bez pobednika 1:1 (0:0) u prijateljskom meču u Mančesteru, a u startnoj postavi kluba sa "Old traforda" prvi put se ove sezone našao portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo.

ПУКЛА ЉУБАВ: Кристијано Роналдо разбеснео навијаче Манчестер јунајтеда! Да ли је ово кап која ће прелити чашу?

Foto: Jutjub printskrin

Mančester junajted je poveo u 48. minutu pogotkom Amada Dialoa, koji je na poluvremenu zamenio legendarnog Portugalca, a izjednačio je Alvaro Garsija u 57. minutu.

Ništa novo na Ostrvu, novi kiks Mančestera, ali pažnju medija više je zaokupio potez Kristijana Ronalda koji je napustio "Old traford" rano danas pošto ga je na poluvremenu zamenio Erik ten Hag.

Zvezda "crvenih đavola" izjurila je sa "teatra snova", ne želeći na da odgleda kako će njegovi saigrači odigrati u nastavku pripremnog meča.

Mnogi će ovo nesumnjivo videti kao poslednju kap koja će preliti čašu, na relativno dugačkoj listi Ronaldovih dela nedoličnog ponašanja.

Ostaje nejasno da li je igrač izjurio u znak protesta zbog toga što je zamenjen ili se posvađao sa menadžerom zbog uloge koju je imao u današnjem meču.

Tokom prvog poluvremena Ronaldo je kratko razgovarao sa Ten Hagom kraj aut linije, koji je naizgled davao uputstva napadaču.

FOTO: Tanjug/AP

Iako je razlog odlaska nejasan, to ne sluti na dobro za tim, jer su ostali samo dani do početka sezone. Mnogi će se složiti da bi šef i klub, generalno, mogli i bez njegove teatralnosti...

Podsetimo, on je juče na svom instagram nalogu najavio da će igrati danas, rekavši "U nedelju igra kralj". Ali kruna je spala sa glave legendarnog Portugalca, a za to će morati da okrivi sebe, jer fudbalski kraljevi moraju pre svega odisati profesionalizmom, manirima i radnom i timskom etikom...

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024