"MORAMO DA SE OTREZNIMO"! Ilija Stolica je spreman da radikalno seče stvari

Novosti online

29. 07. 2022. u 22:49

TRENER fudbalera Partizana Ilija Stolica neposredno posle večerašnjeg poraza od Novog Pazara (1:0) izjavio je u kamere TV Arena sport da bi bilo kukavički da podnese ostavku, a na konferenciji za medije istakao je da njegova ekipa što pre mora da se otrezni, jer je očekuju izazovi u Evropi.

МОРАМО ДА СЕ ОТРЕЗНИМО! Илија Столица је спреман да радикално сече ствари

FOTO: FK Partizan

Crno-beli u prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kiparskog AEK u Larnaki (četvrtak, 4. avgust, 17.30) ulaze posle pet osvojenih bodova u četiri kola Superlige i bez datog gola na poslednje dve utakmice.

- Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub - izjavio je Stolica na konferenciji za medije u Novom Pazaru.

Trener kluba iz Humske čestitao je ddomaćinu na zasluženom trijumfu.

- Čestitam Novom Pazaru i kolegi Gaćinoviću na pobedi. Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici. Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat, izvlačili maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol - rekao je Stolica.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)