PARTIZAN NA HAJDUK SPLIT? Pakao čeka crno-bele ako ispadnu od Kiprana! Evo koji scenario ih vodi na vruće gostovanje u komšiluk

Novosti online

29. 07. 2022. u 17:59

FUDBALERI Partizana, svoj put ka grupnoj fazi Lige Evrope započeće 4. avgusta gostovanjem na Kipru, neugodnom AEK-u iz Larnake. Već sada, poznati su potencijalni rivali u plej-ofu za drugo po kvalitetu takmičenje u Evropi, dok u slučaju da crno-beli podbace, preseliće se u plej-of za Ligu konferencija.

ПАРТИЗАН НА ХАЈДУК СПЛИТ?  Пакао чека црно-беле ако испадну од Кипрана! Ево који сценарио их води на вруће гостовање у комшилук

foto: AP

Kada se pogleda spisak rivala u slučaju nepovoljnog rezultata za Partizan i poraza od Kiprana, jasno je da će potencijalni put do Lige konferencija biti trnovitiji.

Crno-beli bi u tom slučaju mogli da se sastanu sa kvalitetnim ekipama poput Nice, Anderlehta, Antverpena.

Takođe, u obzir dolazi i ekipa Hajduka iz Splita, koji bi u slučaju pobede nad Vitorijom iz Gimaraeša, mogla da dođe na vruće gostovanje u prestonicu Srbije.

Nije nemoguće da gledamo Eks-Ju derbi, koji će odlučivati o prolasku u grupnu fazu Lige konferencije. Naravno, pod uslovom da Partizan ispadne od AEK Larnake, a da Hajduk prođe Portugalce, te da im žreb ukrsti puteve.

Ukoliko "parni valjak" krene da vozi punom parom, kao što je to bilo prošle godine u ovo vreme, Kiprani bi vrlo lako mogli da budu arhivirani.

FOTO: FK Partizan/ M. Todorović

Pod uslovom da se to desi, Partizan će u plej-ofu za Ligu Evrope, prema današnjim projekcijama, moći da se sastane sa jednom od šest ekipa - Gent (Belgija), Austrija Beč, Harts (Škotska), Sivas (Turska), Dnjepar (Ukrajina) i Silkeborg (Danska).

Najpoželjniji svakako bi bili Danci i Škoti, dok je Gent stari znalac i protivnik sa kojim je Partizan prošle sezone igrao u grupnoj fazi LK (0:1, 1:1).

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)