ZAMENA ZA JOVIĆA ILI BENZEMU? Real Madrid naciljao veliko pojačanje

Novosti online

29. 07. 2022. u 11:15

FUDBALSKOM klubu Real Madridu je neophodna zamena za našeg Luku Jovića koji je otišao u Fiorentinu i igrač koji bi trebao da rastereti Karima Benzemu.

ЗАМЕНА ЗА ЈОВИЋА ИЛИ БЕНЗЕМУ? Реал Мадрид нациљао велико појачање

Tanjug/AP

U jednom momentu se spominjao i BiH napadač Edin Džeko, ali na kraju je Real odustao od mogućnosti da dovede fudbalera Intera, a sada mediji u Španiji pišu da je izbor pao na Tima Vernera.

 

Foto: EPA-EFE/Alexander Hassenstein

 

Nemački reprezentativac je u Čelsiju od leta 2020. godine, kada je za 53 miliona evra stigao iz Lajpciga, ali u protekle dve sezone nije bio na nivou iz Bundeslige.

Na 56 utakmica u Premijer ligi Verner je postigao "samo" 10 golova, što je premalo s obzirom na očekivanja i uloženi novac. 26-godišnji fudbaler se nije najbolje uklopio u Čelsijev stil igre, a moguće i da mu ne odgovara fudbal kakav se igra u Engleskoj.

Nedavno je izjavio da nije zadovoljan i da želi više da igra, posebno jer ide Svetsko prvenstvo u Kataru, ali pitanje je da li bi dobio veću minutažu u Realu pored nedodirljivog Benzeme.

Verner se, zanimljivo, s Realom povezivao i na leto 2017. godine, kada je zamišljen kao zamena za Alvara Moratu, ali Nemac je tada ostao u Lajpcigu.

U sezoni 2016/2017. Timo je dao čak 24 gola uz sedam asistencija na 38 mečeva i to je bila njegova najbolja sezona. Danas je daleko od stare forme, ali eventualni transfer u Madrid mogao bi biti novi početak.


BONUS VIDEO: "Dibala groznica"
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri