ZVEZDAŠI OVO NISU HTELI DA ČUJU: Crveno-beli ostaju bez velikog pojačanja, Nigerijac ide u Seriju A?

Novosti online

26. 07. 2022. u 08:06

NIGERIJSKI fudbaler Siril Desers označen je kao velika želja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, ali čini se da od njegovog dolaska na "Marakanu" neće biti ništa.

ЗВЕЗДАШИ ОВО НИСУ ХТЕЛИ ДА ЧУЈУ: Црвено-бели остају без великог појачања, Нигеријац иде у Серију А?

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Naime, kako tvrdi poznati italijanski transfer-novinar Đanluka di Marcio, igrač Genka je blizu da pojača novog člana Serije A, ekipu Kremonezea.

Desersova želja je da pronađe angažman u nekom od klubova iz liga petice i čini se da je na dobrom putu da to uradi. Crveno-beli bi sigurno imali dobru šansu da ga dovedu u slučaju da se desi preokret i da ne ode u neku od najjačih liga sveta.

Kremoneze ne krije da bi voleo da vidi Nigerijca u svojim redovima. Inače, on je prošle sezone eksplodirao na pozajmici u Fejenordu - dao je 21 gol na 47 utakmica i bio je najbolji strelac Lige konferencija.

- Postoje razgovori, sve je konačno počelo da se kreće. Možda nije najveći klub, ali Serija A je vrhunsko takmičenje. Sanjam da zaigram tamo - rekao je Desers.

Podsetimo, Zvezda je do sada u letnjem prelaznom roku dovela Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija, Stefana Mitrovića i Aleksandra Pešića.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru