KORAK PO KORAK: Ilija Stolica još uvek ne razmišlja o Evropi, ozbiljan protivnik dolazi u Humsku pre toga

Novosti online

22. 07. 2022. u 10:13

TRENER fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio je da svi u klubu misle samo na predstojeći meč sa TSC-om, u trećem kolu "Mocart Bet" Superlige Srbije, a ne na protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

КОРАК ПО КОРАК: Илија Столица још увек не размишља о Европи, озбиљан противник долази у Хумску пре тога

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, crno-belima će prva prepreka na putu ka grupnoj fazi drugog po snazi takmičenja "Starog kontinenta" biti poraženi iz duela između danskog Mitjilanda i kiparskog AEK-a.

U prvom meču odigranom u Skandinaviji bilo je 1:1, a revanš duel je naredne nedelje na Kipru.

- Još je rano. Gledali smo prvi meč na TV-u, kao i svi u ljudi u klubu. Nama je fokus na ozbiljnog protivnika koga imamo u subotu, a to je ekipa TSC-a. Mečevi u Evropi su realno daleko. Videli smo da su Mitjiland i AEK ozbiljne ekipe. Nisam nijednog sekunda pomislio na treće kolo kvalifikacija za LE. Mislićemo na našeg protivnika u Evropi kada dođe vreme za to. Sada je poenta na TSC-u. Daleko je Evropa - rekao je Stolica za "Tanjug" na predstavljanju novih garnitura "Najk" dresova za aktuelnu sezonu.

Partizan će u subotu na svom terenu od 21 čas igrati sa ekipom TSC-a u 3. kolu SLS. Dueli trećeg kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta.

Direktne tekstualne prenose oba meča možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)