DINAMO KAŽNJEN, ALI NE ZA USTAŠKI PIR! Kad UEFA njih "kazni", onda odabere nebitan detalj i simboličnu globu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2022. u 16:26

UEFA je kaznila zagrebački Dinamo sa 30.000 evra i zabranom vođenja navijača na gostovanja, ali ne zbog sramnog incidenta na utakmici protiv Škupija u Zagrebu, nego zbog ranijeg problema.

ДИНАМО КАЖЊЕН, АЛИ НЕ ЗА УСТАШКИ ПИР! Кад УЕФА њих казни, онда одабере небитан детаљ и симболичну глобу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija

Modri su kažnjeni zbog ispada njihovih navijača, bed blu bojsa, na gostovanju u Sevilji u februaru ove godine. Morađe da Uefi isplate 30.000 evra i da na prvoj narednoj utakmici ne vode svoje navijače.

A ta prva utakmica je revanš protiv Škupija, što će "nestašnim plavim dečkima" sigurno teško pasti jer bi u slučaju odlaska imali priliku da ponove ustaški pir iz Zagreba.

Podsetimo, na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja je odigrana na zagrebačkom "Maksimiru" između Dinama i Škupija zabeležene su skandalozne scene kada su hrvatski navijači zajedno sa Albancima iz Severne Makedonije skandirali "Ubij Srbina".

Navijači oba tima su zajedno vređali srpski narod, da bi se pristalice Dinama u drugom poluvremenu okomili na goste koje su vređali.

Dok se to dešavalo, sa tribine na kojoj su bili navijači Škupija vijorila se velika albanska zastava kao i zastava terorističke OVK, iako tim predstavlja Severnu Makedoniju.

Revanš je 26. jula na "Toše Proevski areni" u Skoplju, a prvi meč završen je podelom bodova 2:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna