PA GDE SI POŠLA? Albanka Dua Lipa čekala da bude proglašena za najsek*i ženu sveta, a onda joj se desilo ovo

Novosti online

20. 07. 2022. u 18:55

DUA Lipa, engleska pevačica albanskih korena, umela je prilično da provocira srpsku javnost promovišući simbole koje koriste zagovornici tzv. Velike Albanije, ali ovih dana nije baš tako euforična kao kada se tim stvarima bavi.

ПА ГДЕ СИ ПОШЛА? Албанка Дуа Липа чекала да буде проглашена за најсек*и жену света, а онда јој се десило ово

Foto: EPA/Depositphotos

Naime, Dua Lipa, koja je rođena 22. avgusta 1995. u Londonu, i to od roditelja Anese i Dukađina iz Prištine, probijala se od 2014. na svetskoj muzičkoj sceni, neki bi rekli i do neslućenih visina, o čemu bi moglo da svedoči i više od 80 miliona ljudi koji je prate na Instagramu.

Ipak, dobar deo njene dosadašnje karijere umeo je da prođe uz neke manje ili veće incidente, poput gestikuliranja u stilu dvoglavog orla, što je položaj ruku koji koriste pomenuti zagovornici ideji o širenju Albanije na teritorije Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke.

Ili bi, "iz čista mira", promovisala zastavu "Autohtoni", koju takođe koriste oni kojima ideja o tzv. Velikoj Albaniji spada u jedno od osnovnih životnih opredeljenja.

Ovih dana, međutim, Dua Lipa se, pored muzičkih dešavanja, nadala i da će je jedan od čuvenijih magazina na svetu "Maksim" proglasiti za najsek*i ženu sveta.

Ali...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Kako prenosi nemački "Bild", i to na svojoj naslovnoj strani - ta nagrada je otišla u potpuno druge ruke.

Za najsek*i ženu sveta prvi put je proglašena jedna sportistkinja.

U pitanju je 29-godišnja američka golferka Pejdž Spiranac.

Ona je tu svoju pobedu proslavila prilično šokantnim izdanjem za koji se opredelila kada su je pozvali na žurku pomenutog magazina.

Kako "Bild" navodi, a na narednoj fotografiji to možete i vi da vidite, "Pejdž Spiranac je izazvala priličnu kontroverzu na proslavi koja se zvala "Hot 100 Party", a koja je održana ovog vikenda u Majamiju, u američkoj saveznoj državi Florida.

Amerikanka se maltene pojavila u donjem vešu! Naravno, bilo je to, uglavnom, na oduševljenje mnogih njenih pratilaca na društvenim mrežama. 

Već godinama bivša profesionalna golferka budi maštu fotografijama i snimcima s golf terena, a dogurala je do nestvarnih 3,5 miliona pratilaca na Instagramu", piše pomenuti nemački list.

"Bild" je javnost obavestio da je Pejdž Spiranac ostavila iza sebe tri godine mlađu Duu Lipu, ali i 36-godišnju Megan Foks, te "influenserku" Kajli Džener (24).

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)