"PRVO DA POBEDIMO RASING": Čukarički čeka težak posao u narednoj rundi, ali treneru je sada u mislima samo jedan meč

Tanjug

18. 07. 2022. u 15:46

TRENER fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je holandski Tvente atraktivan rival, ali je dodao njegov tim u ovom trenutku razmišljaj samo o ekipi Rasinga, koji je rival beogradskog kluba u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija.

ПРВО ДА ПОБЕДИМО РАСИНГ: Чукарички чека тежак посао у наредној рунди, али тренеру је сада у мислима само један меч

FOTO: FK Partizan

Čukarički će u četvrtak gostovati ekipi Rasinga u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija. Revanš duel ovih timova je na programu 28. jula u Beogradu.

Žrebom u Nionu odlučeno je danas da će bolji iz ovog dvomeča u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija igrati protiv holandskog Tventea.

- Zaista je teško govoriti o žrebu za treću rundu, s obzirom na to da još nismo odigrali ni prvi meč drugog kola protiv Rasinga. I naravno da trenutno razmišljamo samo o utakmici u Luksemburgu. Još kad smo videli spisak potencijalnih rivala, jasno nam je bilo da nema lakih ekipa. Tvente je vrlo atraktivan rival, igraju u vrlo kvalitetnom šampionatu, imaju tradiciju nastupa u Evropi. Ali, ponavljam, prvo Rasing, a nadam se da ćemo pričati potom i o mečevima treće runde - kazao je Kerkez za zvanični sajt kluba.

Prvi mečevi 3. kola Lige konferencija biće odigrani 4. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.


BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna