"VOLEO BIH DA VIDIM DA LI BI SE OVAJ PENAL SVIRAO ZA RADNIČKI!" Tomislav Sivić posle mečeva sa Zvezdom i Partizanom ostao zatečen suđenjem

Novosti online

15. 07. 2022. u 22:13

BURAN je bio meč na niškom "Čairu" na kome su u 2. kolu Mocart bet Superlige Srbije snage odmerili Radnički i Partizan, pa i ne čudi emotivna izjava trenera Nišlija, Tomislava Sivića.

ВОЛЕО БИХ ДА ВИДИМ ДА ЛИ БИ СЕ ОВАЈ ПЕНАЛ СВИРАО ЗА РАДНИЧКИ! Томислав Сивић после мечева са Звездом и Партизаном остао затечен суђењем

Foto: fkradnickinis.rs

Podsetimo, Radnički je vodio sa 1:0 i 3:1, da bi na kraju meč bio okončan bez pobednika, jer je Partizan svojim drugim penalom, dosuđenim u petom minutu sudijske nadoknade vremena, izbegao poraz.


- Ja sam zadovoljan šta je moj tim danas uradio. Odigrali smo dve utakmice, u šest dana, sa dva najbolja tima u zemlji. Mislim da smo na najlepši način prezentovali ono što ćemo da radimo u ovoj sezoni. Mislim da smo danas zaslužili pobedu. Otkako sam postao trener u Srbiji ovih šest meseci nikada niste mogli od mene da čujete reč o sudijama, ali dosta je teško igrati svaku utakmicu kada imate jedan, dva, tri penala za protivnika. To je malo teško apsorbovati. Međutim, ja čestitam mojim momcima. Mi treba da se bavimo našim stvarima, fudbalom, da iz meča u meč rastemo s formom, da nam se ovo ne bi dešavalo. Čestitam i Partizanu i želim mu sve najbolje u daljem prvenstvu - započeo je Sivić obraćanje posle meča na "Čairu".


O penalima je dodao i sledeće:

- Suviše lagano su svirani. Ovaj drugi sigurno nije bio, jer sam bio tu. Niti se gleda VAR, niti ništa... To su stvari koje ja nisam navikao, dosta sam svež u ovim stvarima. Ali, jednostavno, voleo bih da vidim da li bi se sviralo (to) za Radnički u istoj situaciji - zaključio je Tomislav Sivić.

BONUS VIDEO: Reakcije trenera Radničkog i Partizana, Sivića i Stolice, posle meča u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)