DELIJE "ZAPALILE" BALKAN: U 20 gradova gorele baklje u čast Crvene zvezde (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2022. u 20:33

SVE je spremno za početak Mocart Bet Superlige Srbije, a najvatrenije pristalice prvaka države spektakularno su najavile predstojeću istorijsku sezonu.

ДЕЛИЈЕ ЗАПАЛИЛЕ БАЛКАН: У 20 градова гореле бакље у част Црвене звезде (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

Crvena zvezda je minule takmičarske godine stigla do 33. pehara u klupskoj istoriji, a taj uspeh bio je dodatno uvećan peharom u Kupu Srbije.

Navijači kluba iz Ljutice Bogdana nadaju se da će trofej osatati u muzeju na stadionu "Rajko Mitić", a pred start nacionalnog šampionata, osvanuo je snimak podrške iz gradova širom Srbije.

 
Tako su baklje zapaljene u Smederevu, Somboru, Negotinu, Sremoskoj Mitrovici, Nikšiću, Lazarevcu, Prijedoru, Višegradu, Banjaluci, Doboju, Trebinju, Kragujevcu, Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Petrovgradu, Boru, Vladičinom Hanu, Vranju, Valjevu, Subotici, Vrbasu, Užicu, Tereminu, Tesliću i Beogradu, gde je na stadionu "Rajko Mitić" bila ispisana poruka: "Najbitnija".

Tekstualni prenos utakmice prvog kola Superlige između Crvene Zvezde i Radničkog možete pratiti direktno na portalu "Novosti", u nedelju od 20 časova. 

Podsetimo, danas je odjeknula vest da je Dejan Stanković precrtao dva stranca pred velike izazove koji slede crveno-belima.  

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda