ZBOG DIMNE BOMBE DOBIO KAZNU: Brazilac neće moći da nastupi za Totenhem zbog stvari koju je uradio u prethodnom klubu (VIDEO)

Novosti online

05. 07. 2022. u 16:37

NAPADAČ engleskog fudbalskog premijerligaša Totenhema Brazilac Ričarlison (25) suspendovan je na jednu utakmicu nakon što je prošle sezone, dok je bio član Evertona, tokom proslave gola bacio dimnu bombu na tribine.

ЗБОГ ДИМНЕ БОМБЕ ДОБИО КАЗНУ: Бразилац неће моћи да наступи за Тотенхем због ствари коју је урадио у претходном клубу (ВИДЕО)

FOTO: AP

Brazilac je početkom maja postigao pobednički pogodak za Everton u susretu protiv Čelsija (1:0). Navijači su tokom proslave bacali razne predmete na teren, pri čemu i dimnu bombu. Ričarlison je pokipio bombu, mahao njome, a potom je bacio na tribine.

 

Brazilski napadač je zbog toga suspendovan na jednu utakmicu i dodatno kažnjen sa 29 hiljada evra. Ričarlison se 1. jula iz Evertona preselio u Totenhem za 58 miliona evra obeštećenja. U Evertonu je proveo četiri godine postigavši 53 gola u 152 nastupa. Zbog kazne će propustiti otvaranje sezone protiv Sautemptona 6. avgusta.


BONUS VIDEO: Kad "Bože pravde" zagrmi u Rusiji
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili