KATAI I IVANIĆ U RANGU SALAHA I MANEA: Zvezdino fudbalsko blago u samom vrhu Evrope

Novosti online

18. 06. 2022. u 19:19

CRVENA zvezda odbranila je duplu krunu i u euforičnom slavljeničkom stilu završila prethodnu godinu. Crveno-bela strana Beograda uživala je u magiji idola "Marakane", Aleksandra Kataia i Mirka Ivanića.

КАТАИ И ИВАНИЋ У РАНГУ САЛАХА И МАНЕА: Звездино фудбалско благо у самом врху Европе

Foto: FK Crvena zvezda

Ovaj duet obeležio je minulu sezonu svojim maestralnim kreacijama i demonstrirao raskošan fudbalski kvalitet. Jedan podatak govori o tome da Zvezda u svojim redovima poseduje pravo blago.

Naime Katai i Ivanić su u zbrinom rangiranju najboljih tandema po broju golova i asistencija u protekloj takmičarskoj godini u vrhu Evrope. Oni zazimaju peto mesto,sa samo jednim golom iza strahovitog afričkog tandema Liverpula, Salah-Mane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balkan Bet (@balkan_bet)

Na prvoj poziciji nalazi se se duo Bajerna iz Minhena, Levandovski i Gnabri, dok su prvi iza njih aktelni prvaci Evrope iz Mardida Karim Benzema i brazilska senzacija Vinisijus. 

U krajnjem rangiranju uključeni su bili samo golovi u nacionalnim šampionatima. Kada bi se računala svi mečevi u kojima su igrači izlazili u dresu na zvanične utakmice, Zvezdin duo bi zauzeo još bolju poziciju u poretku. 

Foto: EPA

Ivanić je prethodne godine upisao 54 nastupa i postigao 23 gola uz 10 asistencija. Aleksandar Katai je čak 32 puta tresao mrežu i 14 puta spojio saigrača sa golom u 46 utakmica u crveno-belom dresu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)