DON KARLO DONEO ODLUKU: Novi napadač ne dolazi u Madrid, šta to znači za Luku Jovića?

Novosti online

10. 06. 2022. u 11:28

REAL Madrid je sezonu završio osvajanjem Lige šampiona i titule u Španiji, a napad je predvodio odlični Karim Benzema, koji je na 46 utakmica postigao 44 gola. Srpski fudbaler Luka Jović nije uspeo da dočeka svojih pet minuta pored odličnog Francuza, a spekuliše se mnogo oko njegove budućnosti ovog leta.

ДОН КАРЛО ДОНЕО ОДЛУКУ: Нови нападач не долази у Мадрид, шта то значи за Луку Јовића?

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Real Madrid nije uspeo da dovede Kilijana Mbapea, iako je tokom cele zime i proleća to postavljano kao "gotov posao", ipak je Francuz ostao u Parizu.

Karlo Ančeloti odlučio je da ne dovodi novog napadača ovog leta, a sada se postavlja pitanje kako će se to odraziti na Luku Jovića.

Luka Jović i Marijano Dijaz imaju dozvolu da napuste klub uprkos tome što na toj poziciji ne dolazi novo lice.

Don Karlo ima puno poverenje u vremešnog Karima Benzemu koji je sa 44 pogodaka pokazao da ima još mnogo toga da da na vrhunskom nivou.

Tu su još Vinisijus Žunior, najbolji mladi fudbaler Lige šampiona, sa učinkom od 22 gola i 20 asistencije u 52 meča u svim takmičenja. Blistali su Rodrigo (49 utakmica - devet golova i 10 asistencija) i Marko Asensio (42 utakmice - 12 golova i dve asistencije).

Minutima u prvom timu nada se i Huanmi Latasa (21), španski napadač Kastilje, "B" tima Real Madrida, on je bio strelac 13 golova na 31 utakmici pod komandom trenera Raula.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)