PSŽ NUDI BOGATSTVO ZIDANU: Trofejni trener velika želja šampiona Francuske

Tanjug

06. 06. 2022. u 16:29

ČELNICI Pari Sen Žermena ponudili su slavnom francuskom fudbalskom treneru Zinedinu Zidanu godišnju platu od 25 miliona evra, prenosi "Mundo deportivo".

ПСЖ НУДИ БОГАТСТВО ЗИДАНУ: Трофејни тренер велика жеља шампиона Француске

FOTO: AP

Popularni "Zizu" je pre nekoliko dana imao sastanak sa čelnicima šampiona Francuske, ali dogovor nije postignut. Rukovodstvo "svetaca" nije odustalo, već primamljivom cifrom želi da privoli bivšeg stratega Reala da dođe na "Park Prinčeva".

Ako Zidan prihvati ovu ponudu postaće najplaćeniji trener na svetu. Trenutno je to Dijego Simeone, koji u madridskom Atletiku zarađuje 24 miliona evra.

Francuski stručnjak će se u utorak u Kataru sastati sa čelnicima Pari Sen Žermena. On će imati zahtev da mu bude omogućeno da istovremeno vodi šampiona Lige 1 i selekciju Francuske, ako u nekom trenutku dobije ponudu da preuzme "trikolore".

Španski mediji navode da je Zidanu san da vodi fudbalsku reprezentaciju Francuske, a on očekuje da na to mesto bude postavljen ako se aktuelni selektor Didije Dešamp povuče krajem godine.

- S obzirom na to da bi živeo u Parizu, ne bi mu bio problem da obavlja obe funkcije - da bude selektor Francuske i trener Pari Sen Žermena - zaključuje "Mundo deportivo".

BONUS VIDEO: Razočaravajuće prazne tribine na premijeri Srbije u ligi nacija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda