SRBIN MATIRAO HRVATE, PA SE PREKRSTIO: Austrija slavila usred Hrvatske, Danci savladali Francusku (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2022. u 22:44

AUSTRIJA je ubedljivo savladala Hrvatsku 0:3 na stadionu Gradski vrt u Osijeku.

СРБИН МАТИРАО ХРВАТЕ, ПА СЕ ПРЕКРСТИО: Аустрија славила усред Хрватске, Данци савладали Француску (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Golman Hrvatske nije imao ni promil šanse da zaustavi udarac Srbina koji nastupa za Austriju, a koji se nedugo posle gola tri puta prekrstio i poljubio ruku tokom slavlja.

Zahvaljujući napadaču Bolonje Marku Arnautoviću, fudbalska reprezentacija Austrije vodila je 1:0 protiv Hrvatske na poluvremenu utakmice Lige nacija!

Arnautović je u 41. minutu izveo pravu malo majstoriju, uzeo je loptu na nekih 30 metara od gola Ivice Ivušića, krenuo ka njemu i maestralno završio akciju.

Golman Hrvatske nije imao ni promil šanse da zaustavi udarac Srbina koji nastupa za Austriju, a koji se nedugo posle gola tri puta prekrstio i poljubio ruku tokom slavlja.

Konačan rezultat u nastavku postavili su Gregorsč u 54. minutu i Sabicer u 57.

Francuska je poražena od Danske na domaćem terenu. Jedini gol za "petlove" postigao je Benzema u 51. minutu, a Kornelijus je u 68. izjednačio, a u 89. doneo pobedu gostima.

Belgija je savladala Holandiju 1:4. Bergvin je u 40. minutu "lalama" doneo vođstvo, u 51. minutu Depaj je uvećao prednost, a u 66. minutu postigao je i četvrti gol, četiri minuta ranije Damfris se takođe upisao u strelce. Jedini gol za domaćina postigao je Batšuaj u trećem minutu nadoknade

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri