LUKA JOVIĆ POSTAJE FUNKCIONER: Igrač Reala novi sportski direktor ekipe iz Republike Srpske

Novosti online

20. 05. 2022. u 11:13

POSLE nezvaničnih spekulacija da fudbaler Reala iz Madrida Luka Jović preuzima deo fudbalskog kluba Zvijezda 09, stigla je i zvanična potvrda – reprezentativac Srbije biće zadužen za sva sportska pitanja kluba koji se od prošle godine takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

ЛУКА ЈОВИЋ ПОСТАЈЕ ФУНКЦИОНЕР: Играч Реала нови спортски директор екипе из Републике Српске

Foto Instagram/lukajovic

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler na ovaj način želi da pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz svog rodnog grada.

Jović je sa sadašnjim rukovodstvom kluba podelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom države.

Mladi „galaktikos“ napomenuo je da će treninzi i rad sa fudbalerima Zvijezde 09 biti povereni stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača.

- Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba gospodinom Borisom Stanišićem presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želeo bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača - izjavio je Luka Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mestu na tabeli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)