ENGLESKI NAVIJAČI OPET "DIVLJAJU": Brutalno napadnuta legenda kluba krvarila nasred terena (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2022. u 18:18

SINOĆ je odigran revanš meč polufinala plej-ofa engleskog Čempionšipa. Notingem forest je na svom "Siti grandu" branio prednost od jednog gola prednosti iz prvog susreta sa Šefild junajtedom. Poreženi su rezultatom 2:1, ali su u penal seriji izborili veliko finale na "Vembliju", gde ih već čeka Hadersfild. Utakmicu je obeležio i veliki incident, koji se dogodio neposredno nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

ЕНГЛЕСКИ НАВИЈАЧИ ОПЕТ ДИВЉАЈУ: Брутално нападнута легенда клуба крварила насред терена (ВИДЕО)

Foto: Arhiva Novosti

Naime, ogroman broj navijača Notingema sjurio se na teren, u želji da proslave to što su na korak od toga da posle 23 godine čekanja osete kako je igrati u eliti ostrvskog fudbala.

U pravoj ludnici na travnatoj površini "ni kriv ni dužan" najgore je prošao fudbaler Šefilda, Bili Šarp.

Na legendu "oštrica" i ikonu nižih rangova engleskog fudbala, zaleteo se problematični navijač i u punom trku kao brzi voz ga udario, nakon čega je kapiten gostujuće ekipe završio na zemlji.

Strateg Šefilda otkrio je nakon duela javnosti da je njegov pulen jako potresen, besan i da je imao krvarenje.


Bili Šarp nije upisao čak ni jedan minut na terenu u ovom dvomeču, takođe je i bivši igrač Notingem foresta, tako da je ovaj incident potpuno nejasan.

Pomenuta pristalica "šumara" je brzo uhvaćena, procesuirana i verovatno njegova noga nikada više neće kročiti na prelepo zdanje "Siti graund", a ovaj eksces boleće još više ako njegov voljeni tim savlada Hadersfild i plasira se u Premijer ligu.

BONUS VIDEO: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije