ZAMENA ZA LEVANDOVSKOG: Bajern Minhen naciljao igrača srpskog porekla

Novosti online

16. 05. 2022. u 19:55

POLjSKI fudbaler Robert Levandovski po svemu sudeći napustiće velikana iz Minhena ovo leto, a potencijalna sledeća destinacija je Barselona. U Bajernu su već počeli da rade na njegovoj zameni.

ЗАМЕНА ЗА ЛЕВАНДОВСКОГ: Бајерн Минхен нациљао играча српског порекла

FOTO: EPA

Poljak ima ugovor do leta 2023. godine sa nemačkim timom, pa je sada pitanje hoće li se Bajern se može upustiti u rizik i zadržati ga jednu sezonu, pa izgubiti besplatno, ili će ovog prelaznog roka saslušati ponude za svog najboljeg strelca, koji je navodno odlučan da obuče dres Barse.

Prema pisanju njemačkog "Bilda", Bajern je shvatio da će morati da nađe novog napadača već ovog leta, a navodi se da su održani "tajni sastanci" sa predstavnicima Štutgartovog napadača Saše Kalajdžića.

Ovaj 24-godišnji reprezentativac Austrije smatra se Levinim naslednikom, iako je opcija i Sebastijan Haler iz Ajaksa.

Austrijanac srpskog porekla, ima ugovor sa Štutgartom do 2023. godine. S obzirom na tu činjenicu,  transfer Kalajdžića ne bi trebao biti problem jer će njegov sadašnji tim biti spreman da ga pusti za oko 20 miliona evra.

I sam Kalajdžić želi da napravi iskorak u karijeri, a odlazak u Bajern za njega bi mogao predstavljati veliku prekretnicu.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna