HARI KEJN SRUŠIO ARSENAL: San "pevaca" o Ligi šampiona još živi (VIDEO)

Novosti online

12. 05. 2022. u 22:54 >> 22:54

Fudbaleri Totenhema i Arsenala sastali su se u odloženoj utakmici engleskog šampionata, koja je spustila zavesu na 36. kolo. Totenhem je odneo tri krucijalna boda u velikom londonskom derbiju pobedivši rezultatom 3:0.

ХАРИ КЕЈН СРУШИО АРСЕНАЛ: Сан певаца о Лиги шампиона још живи (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Pevci su od prve sekunde preuzeli inicijativu, u za njih utakmici sezone koju su igrali sa imperativom pobede.

Jedina solucija po kojoj su snovi o Ligi šampiona mogli da ostanu u domenu realnog bila je da večeras uzmu tri boda direktnom konkurentu. 

Arsenalova odbrana u mnogome je kumovala tome da izabranici Antona Kontea prvo poluvreme reše u svoju korist.

Prvo je desni bek Sedrik Soareš srušio neoprezno Sona Heung Mina u kaznenom prostoru. Hari Kejn takve poklone sa lakoćom koristi, pa je neposredno nakon toga sa bele tačke poslao golmana Arona Ramsdejla u pogrešnu stranu i najavio loše veče za "topdžije".

Štoper gostiju Rob Holding dodatno je uzdrmao svoje saigrače kada je zbog drugog žutog kartona morao da ode na tuširanje već u 33. minutu. Samo četiri minuta nakon toga već je bilo 2:0, a na semaforu isto ime. Hari Kejn je dočekao udarac iz ugla na daljoj stativi, pokazao odličnu anticipaciju, koja mu je pomogla da ponovo savlada nemoćnog golmana Arsenala.

Na konačnih 3:0 povisio je čovek koji objektivno igra u najboljoj formi u Premijer ligi, Son Heung Min je dočekao nespretnu intervenciju defanzivaca gradskog rivala i desnom nogom plasirao loptu u sam ugao Arsenalovog gola. 

U narednom kolu Totenhem igra kod kuće sa Banrlijem koji "juri" opstanak, dok Arsenal ide na neugodno gostovanje u Njukasl, meč u kome neće imati pravo na kiks.

  

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili