ARSENAL NACILJAO TRI TRANSFER-BOMBE: Tobdžije spremaju strašan tim, sa njima napadaju titulu!

Novosti online

11. 05. 2022. u 13:04

FUDBALSKI klub Arsenal očigledno želi da se vrati na staze stare slave. Nakon što su obezbedili igranje u Evropi sledeće sezone, već se pripremaju za nju.

АРСЕНАЛ НАЦИЉАО ТРИ ТРАНСФЕР-БОМБЕ: Тобџије спремају страшан тим, са њима нападају титулу!

Foto: Tanjug/Adrian Dennis/Pool via AP

"Tobdžije" će pokušati da ovog leta dovedu zvezdu Mančester sitija Rahima Sterlinga, navodi britanski "Telegraf".

List tvrdi da je treneru londonskog tima Mikelu Arteti velika želja da vidi aktuelnog fudbalera "građana" u svojim redovima. Španski stručnjak dobro poznaje Sterlinga iz perioda dok je bio pomoćnik Pepu Gvardioli u klubu iz Mančestera.

Kao drugu želju, Arsenal na radaru ima centralnog veznog igrača Lestera Jurija Tilemasa. I prema pisanju "Sana" vodi u trci za njegov potpis. Njemu je preostalo još godinu dana ugovora sa "lisicama" i zbog toga bi mogao da bude prodat ovog leta, umesto da ode bez obeštećenja sledeće godine.

Za fudbalera Lestera zainteresovan je i Real Madrid, koji bi u slučaju da "tobdžije" propuste Ligu šampiona, to jest ako ih Totenhem pobedi u borbi za četvrto mesto, bio favorit za dogovor sa Tilemasom.

 

U međuvremenu, klub iz Londona je navodno sve bliže potpisivanju napadača Mančester sitija Gabrijela Žezusa.

I njemu ugovor ističe na leto 2023, te će ga klub najverovatnije pustiti na kraju sezone, kako bi i "građani" zaradili. Brazilac svakako gubi svoju ulogu u timu s obzirom na dolazak Erlinga Holanda iz Borusije Dortmund.


Arsenal bi sledeće sezone mogao da ima potpuno moćan tim, a sve zavisi od toga hoće li sezonu završiti u prva četiri tima u Premijer ligi.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri