BIO SAM BLIZU POVRATKA U ZVEZDU: Đuričić otkrio zbog čega nije obukao crveno-beli dres

Novosti online

26. 04. 2022. u 11:43

FUDBALER Sasuola Filip Đuričić imao je ponudu da se vrati u Crvenu zvezdu.

БИО САМ БЛИЗУ ПОВРАТКА У ЗВЕЗДУ: Ђуричић открио због чега није обукао црвено-бели дрес

FOTO: N. Paraušić

Filip Đuričić je jedan od najboljih igrača Sasuola. Pre oblačenja zeleno-crnog dresa imao je ponudu da se vrati u Crvenu zvezdu.

U razgovoru za "Sport klub" otkrio je zbog čega nije došlo do saradnje sa klubom čiji je dres nosio u na početku karijere.

– To je teška i komplikovama priča. Jednostavno, neke stvari se nisu poklopile. Iz ove perspektive mi se čini da Crvena zvezda u tom momentu nije vodila računa o svojoj deci i igračima iz omladinske škole i delovalo mi je da nema perspektive. Bila je nesređena situacija, a ono što me je najviše pogodilo je da nisam dobio ni stipendijski ni profesionalni ugovor u trenutku kada su neki momci to potpisali. Zato sam odlučio da svoj put gradim na drugi način. Posle toga sam u nekoliko navrata bio na pragu povratka, ali nikako nismo mogli da se dogovorimo i nađemo zajednički jezik – izjavio je Đuričić, pa nastavio:

– Krivo mi je zbog jedne stvari. Kada sam bio klinac, ja nisam sanjao o Realu i Barseloni, ja sam maštao da igram za Crvenu zvezdu, reprezentaciju, da zaigram na Marakani. Ja sam fudbal i zavoleo zbog Zvezde. Proveo sam mnogo lepih trenutaka na Marakani. I sada se naježim kada se setim ambijenta sa nekih utakmica, kao recimo protiv Kajzerslauterna. Sećam se da kada idemo sa stadiona ja u glavi zamišljam kako ću ja jednog dana igrati u takvoj atmosferi. Nije se ostvarilo, iako je bilo blizu – zaključio je igrač Sasuola.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba