MITROVIĆ MOŽE DA IGRA U SVAKOM ŠAMPIONATU: Trener Fulama smatra da je samo nebo granica

Novosti online

26. 04. 2022. u 08:49

NAPADAČ Srbije ima fantastičnu sezonu, pred njim padaju rekordi, a ima prilike da obori još neke od njih. Zato ne iznenađuju hvalospevi koje Mitrović dobija od trenera Fulama Marka Silve.

МИТРОВИЋ МОЖЕ ДА ИГРА У СВАКОМ ШАМПИОНАТУ: Тренер Фулама сматра да је само небо граница

FOTO: AP

Portugalski stručnjak istakao je da je srpski fudbaler spreman da zaigra u bilo kom šampionatu.

- Mitrović je spreman da igra u svakom šampionatu, ako mene pitate. Na meni i mom stručnom štabu je samo da stvorimo uslove da izvučemo maksimum iz njega i ostatka ekipe. Fantastičan je uspeh što je proglašen za igrača sezone, čestitao sam njemu, ali najpre i celoj ekipi, jer je to posledica timskog rada - rekao je Portugalac.

Postigao je 41 pogodak, ima još tri meča do kraja sezone, a Mitrović je ujedno i najzaslužniji za povratak Fulama u Premijer ligu.

Posle dodeljenog priznanja na ceremoniji u Londonu, izneo je utiske o sjajnoj sezoni, kako na ličnom planu, tako i cele ekipe sa "Krejven kotidža".

Tanjug/AP

- Bila je to sjajna sezona na ličnom nivou. Kao napadač pokušavate da postignete što više golova. Uvek želite sve više i više. Ostalo je još nekoliko utakmica, videćemo gde ću stati - kaže Mitrović.

Napadač Fulama daje velike zasluge za rezultate novom menadžeru Marku Silvi.

- Otkako je došao novi menadžer, stvorili smo naš stil igre i nekako mi je to odgovaralo, baš kao i svima u ekipi. On izvlači najviše od svojih igrača. Posle onakve sezone prošle godine u Premijer ligi, bilo je teško nastaviti jer je mentalitet bio na niskom nivou. Znamo koliko je ova liga naporna, nije lako vratiti se u Premijer ligu. Pokazali smo želju da držimo vrh lige od prve utakmice - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca za predstojeće prijateljske utakmice 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna