SAPUNICA NA BRAZILSKI NAČIN: Čuveni fudbaler dobio ćerku sa sestričinom bivše žene

Novosti online

19. 04. 2022. u 14:11

BRAZILSKI fudbaler Halk pre dve godine šokirao je javnost kada se saznalo da je u ljubavnoj vezi sa nećakom svoje supruge.

САПУНИЦА НА БРАЗИЛСКИ НАЧИН: Чувени фудбалер добио ћерку са сестричином бивше жене

Foto: Instagram

Napadač Atletiko Mineira je 12 godina bio u braku sa Iranom Anhelo, sa kojom ima i troje dece, ali je početkom 2020. godine sve iznenadio kada je potvrdio da više nisu zajedno. Pravo iznenađenje stiglo je tek kada je objavljeno zašto su raskinuli.

Naime, Halk je suprugu prevario s njenom nećakom Kamilom, s kojom se nekoliko meseci nakon toga verio, što je bio pravi šok za Iran, a ubrzo nakon toga su se i venčali.

Međutim, tu nije bio kraj ove latino sapunice. Prošle godine Halk je objavio da je Kamila trudna i da čekaju bebu, što je za njegovu bivšu suprugu bio još jedan udarac.

- Žrtvovala sam svoje snove za nju (Kamilu) i sada se ponekad budim iz sna i pitam se zašto mi se to desilo. Bol koji osećam je sličan majci koja sahranjuje svoje dete. Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju - napisala je bivša supruga fudbalera.

Halk se i jutros oglasio na Instagramu i otkrio je da se Kamila porodila i da je na svet donela kćerku Zaju. Nova supruga se porodila u Majamiju, gde oni povremeno živi sa bivšim asom Porta i Zenita u luksuznom stanu.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna