REAL JE OVO SAKRIVAO OD JAVNOSTI: Španski novinari otkrili zašto Luka Jović nije bio ni na klupi u spektakularnoj utakmici

Novosti online

18. 04. 2022. u 19:39

LUKA Jović već više od dva meseca nije odigrao ni minut za Real Madrid, a dok je povreda koju je zadobio tokom mini-turneje sa reprezentacijom Srbije bila glavni razlog za najveći deo tog odsustva, za najnoviji propušteni meč nije.

РЕАЛ ЈЕ ОВО САКРИВАО ОД ЈАВНОСТИ: Шпански новинари открили зашто Лука Јовић није био ни на клупи у спектакуларној утакмици

Foto: AP

Podsetimo, naš golgeter od utakmice sa Viljarealom, koja je na programu bila sada već davnog 12. februara, nije nastupio za španskog giganta čiji je član. Razloga je, isprva, bilo više - te, sada već njegova "zla sudbina" da Real igra s jednim napadačem, a u startnoj postavi je neprikosnoven sjajni Karim Benzema (usled čega je Jović sa klupe za rezerve gledao utakmice sa PSŽ-om, Alavesom, Rajo Valjekanom, Majorkom i Barselonom), a onda ga je zadesio peh.


Naime, igrajući za Srbiju, najpre 45 minuta protiv Mađarske, a onda svega 33 protiv Danske, doživeo je povredu skočnog zgloba, pa je zbog toga bio van ekipe Reala na mečevima sa Seltom, Čelsijem i Hetafeom.


Međutim, taman kada se vratio na klupu, i kada se činilo da bi mogao da dobije šansu da konačno zaigra posle 60-ak dana, opet je izostavljen iz tima. I to za spektakularnu utakmicu sa Seviljom, koja je vodila 2:0 protiv Madriđana, a onda je Real preokrenuo i, uz gol Karima Benzeme u drugom minutu sudijske nadoknade, došao do velikih, a za titulu veoma važnih, 2:3.


Danas su španski mediji otkrili da je Jović propustio taj sjajan duel iz zdravstvenih razloga, i to zbog činjenice da je morao na manju hiruršku intervenciju zbog komplikacije sa umnjakom.


"Marka" je objavila da se srpski napadač konačno priključio timu i odradio ceo trening, te je, zajedno sa Danijem Sebaljosom koji se opravio od koronavirusa, ušao u konkurenciju za naredne takmičarske izazove madridskog tima.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


A naredni meč Real igra u sredu, kada će od 21.30 gostovati Osasuni u prvenstvenom duelu.
Interesantno, iako čuveni španski klub prilično redovno obaveštava javnost o tome zašto neki njegov igrač nije u sastavu, ovoga puta je Real "prećutao" za pomenutu medicinsku intervenciju Luke Jovića, ali su novinari uglednog lista otkrili šta je bio razlog njegovog najnovijeg odsustva sa takmičarske utakmice.

 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri