MEGVAJER JE NEPOPRAVLJIV: Kapiten Junajteda sad počeo da bije saigrače (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2022. u 10:23

HARI MEGVAJER nije izneverio ni ove nedelje! Pre osam dana je sudiji reklamirao igranje rukom svog saigrača Nemanje Matića, a sada je otišao i korak dalje - faulirao je drugog saigrača, Pola Pogbu?!

МЕГВАЈЕР ЈЕ НЕПОПРАВЉИВ: Капитен Јунајтеда сад почео да бије саиграче (ВИДЕО)

Foto AP

Tačnije, ne da ga je faulirao, nego je izveo udarac kakav može da se vidi samo u filmovima Džekija Čena ili starijim ostvarenjima Brusa Lija.

Junajted je dočekao Norič i umalo prokockao prednost od 2:0, pošto su kanarinci stigli do izjednačenja, a događaj o kome je reč desio se pri jednom korneru crvvenih đavola.

Ostaje nejasno da li je Megvajer pokušao da skoči i zahvati loptu glavom, pa se sapleo o jednog defanzivca Noriča ili je želeo da izvede atraktivni "škorpion šut". Loptu je ka golu Tima Krula uputio Kristijano Ronaldo, a na Megvajerovoj kopački završila je glava Pola Pogbe.

Francuz je bio vidno besan posle incidenta, ali  je Kristijano Ronaldo uspeo da ga smiri.

Portugalac je nešto kasnije postigao pobedonosni pogodak i doneo Junajtedu tri boda, a Pogba je napustio teren prepustivši mesto Rašfordu. Megvajer je ostao na terenu a do kada će ga trpiti saigrači ostaje da se vidi. Minirati ih tražeći od sudije da im svira igranje rukom je jedno, ali lomiti im glave je nešto sasvim drugo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)