"VAŠE PIVO GOSPODINE!" Legenda Liverpula Sami Hipija priredio nezaboravno veče navijaču koga je slučajno sreo - "Gledam i ne verujem očima"

Novosti online

16. 04. 2022. u 13:32

NEKADAŠNjI kapiten Liverpula Sami Hipija provodio se na odmoru u finskom gradu Kitili kada je u restoranu slučajno primetio čoveka koji sedi odeven u dres "redsa" sa njegovim imenom na leđima. A onda je Finac napravio gest kojim je pokazao da je s pravom bio ljubimac Liverpulovog Kopa.

ВАШЕ ПИВО ГОСПОДИНЕ! Легенда Ливерпула Сами Хипија приредио незаборавнo вече навијачу кога је случајно срео - Гледам и не верујем очима

FOTO: Fejsbuk

Mogao je da se pravi da ništa nije video, jer je Piter Dibvad, tako se zove navijač, bio previše zaokupljen mislima kako da na medenom mesecu, zbog koga je boravio u istom hotelu u kome je bio Hipija, nađe način i izgovor da gleda utakmicu redsa protiv Benfike u četvrtfinalu Lige šampiona.

Mogao je i da se samo javi Piteru i eventualno napravi selfi sa njim a zatim nastavi da geda svoja posla.

Ali Hipija je uradio nešto sasvim neočekivano: Otišao je do šanka i pitao može li on da usluži vernog navijača, a kada su mu to dozvolili prišao je zapanjenom Piteru sa poslužavnikom i rekao: "Vaše pivo, gospodine!"

Isprva, zbunjeni Piter nije shvatio ko mu je prišao pa je odgovorio "mora da je neka greška, ja još nisam ni naručio piće" a onda je prepoznao "konobara".

Svi prisutni su naravno pre njega shvatili o čemu se radi, ali su se pravili ludi dok Piter nije reagovao. tu nije bio kraj druženja Hipije i navijača, pošto je legendarni štoper redsa ostao u Piterovom društvu nekoliko sati da zajedno odgledaju meč Liverpul - Benfika. 

- Zamislite ovo - odete na medeni mesec u predivni ski resort. Prelepa veče, ali klub koji volite igra Ligu šampiona, kako to da propustite. Obukao sam dres mog omiljenog igrača Samija Hipije, pronašao lep restoran, seo da popijem pivo pre početka utakmice. Odjednom čujem: "vaše pivo, gospodine" Gledam i ne verujem svojim očima - "konobar" koji mi je doneo pivo je ni manje ni više nego - Sami Hipija koji je ovaj dres nosio 464 puta. Ne mogu da verujem šta se dešava jer mi je legenda Liverpula upravo ulepšala medeni mesec i život - napisao je na društvenim mrežama Dibvad.

Hipija je na Enfild stigao 1999. godine kao relativno nepoznat igrač iz holandskog Viljem tvea, da bi u narednoj deceniji odigrao više od 450 mečeva za redse i osvojio Ligu šampiona, Kup UEFA, dva evropska Superkupa, dva FA kupa, dva Liga kupa i dva Čeriti šilda. U tih deset godina osam puta je bio najbolji fudbaler Finske, prepustivši tu titulu samo Antiju Nijemiju 2004. i Jusiju Jaskalainenu 2007. godine.

BONUS VIDEO - Ko je bolji fudbaler, Đoković ili Nejmar?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!