"DELIJE, RASPLAKALI STE SINIŠU": Stanković otkrio koje su reči slomile Mihu

Novosti online

15. 04. 2022. u 12:43

SINIŠA Mihajlović ponovo vodi najveću životnu borbu. Leukemija se nažalost vratila, a srpski stručnjak dobio je moćnu poruku od navijača Crvene zvezde na utakmici protiv TSC-a u Kupu koja je odigrana 6. aprila.

ДЕЛИЈЕ, РАСПЛАКАЛИ СТЕ СИНИШУ: Станковић открио које су речи сломиле Миху

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Transparent koji su "delije" okačile na tribine imao je natpis: "Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobediš. Siniša - to znači bezbroj pobeda".

Zbog toga je trener Crvene zvezde Dejan Stanković konferenciju pred večiti derbi počeo pričom o svom kumu i velikom prijatelju.

- Pre nego što iznesem očekivanja za sledeći derbi, imam poruku koju mi je Siniša Mihajlović rekao da prenesem na konferenciji, da se zahvalim FK Crvena zvezda na podršci, pogotovo navijačima Crvene zvezde, gde su ga emotivno slomili, rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće morati i treći put da mu šalju podršku da pobedi van terena, nego da mu pošalju podršku da pobedi na terenu. Još jednom želim da pozdravim Sinišu i da mu poželim puno sreće u oporavku - rekao je Stanković.

Foto: M.Vukadinović

Strateg šampiona Srbije je potom naglasio da je u stalnom kontaktu sa Mihajlovićem, sa kojim često priča pred važne utakmice.

- Sa Sinišom dosta pričam, pre svega o odnosima pred važne utakmice, o igračkom ciklusu sreda-nedelja, kako oporaviti ekipu... On je ozbiljan motivator. Gledam da uzmem dosta od njega, kao što sam gledao da uzmem od Žozea Morinja. Sa psihološkog aspekta može dosta da pomogne. Što se tiče taktike i svega, nemamo igrače i viziju. Ne možeš da kopiraš nekoga da bi bio samo ružna kopija. Što se tiče drugih aspekata, može da se nauči mnogo od njega - zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: DEJAN STANKOVIĆ: Udarili smo u zid Radničkog u prvom poluvremenu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)