ĐOKOVIĆ BEZ VAJDE? "Prošli put se nije isplatilo"

Novosti online

15. 04. 2022. u 10:13

NOVAK Đoković nikako da krene u 2022. godini. Australija je poremetila sve, otišao je i Marjan Vajda. Ništa više nije u taboru srpskog tenisera kao pre.

ЂОКОВИЋ БЕЗ ВАЈДЕ? Прошли пут се није исплатило

Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Rane eliminacije u Dubaiju i Monte Karlu su upalili crveni alarm, ruku na srce, dosta toga je poremetila i vakcina protiv korone, odnosno zabrana posle Melburna i kompletne američke turneje. Ali definitivno nešta škripi u igri najboljeg igrača sveta.

Nije to za sada Novak na koga smo navikli, ali i dalje se nadamo da ćemo gledati pravog Đokovića na Rolan Garosu i kasnije na Vimbldonu. Ipak, bez Marjana Vajde je to i dalje veliki upitnik, bar tako misli Mark Rose, nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Švajcarske.

Rose, koji je u karijeri osvojio 15 ATP titula i nekada bio deveti na svetu, najveći uspeh imao je 1992. kada je osvojio zlatnu olimpijsku medalju u Barseloni. Sada radi kao stručni konsultant državne televizije u Švajcarskoj, a u jednoj od poslednjih analiza dotakao se razlaza Đokovića i Vajde.

- Ima i dalje nešto što me muči u vezi sa Đokovićem! Radoznao sam da vidim kako će biti sada kada se razišao sa svojim dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom. Jer prošli put kada se to dogodilo, nije mu se isplatilo - kaže Rose.

Svetski broj jedan je nastavio saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

- Videćemo da li će Novak biti tako jak kao ranije sada kada je ostao bez čoveka od poverenja. Naravno, Goran Ivanišević će uvek biti tu, ali nije to ista priča sa njima dvojicom. Nemaju tu 15-godišnju saradnju ili takvu bliskost - zaključio je Rose.

Podsećanja radi, Đoković i Vajda su nedavno rešili da se razdvoje i prekinu saradnju po drugi put...

BONUS VIDEO - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju