LUKA JOVIĆ KONAČNO NAPUŠTA MADRID: Italijani napravili pakleni plan za Srbina

Novosti online

14. 04. 2022. u 09:10

LUKA Jović je totalno u nemilosti Karla Ančelotija. Srbin nije ni na kraj pameti Italijana, ali jeste klubova sa Apenina.

ЛУКА ЈОВИЋ КОНАЧНО НАПУШТА МАДРИД: Италијани направили паклени план за Србина

Tanjug/AP

Dugo se pisalo da je Milan zagrizao za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, pojavio se u jednom trenutku i Žoze Morinjo sa Romom, ali čini se da je sada najvruće kada je u pitanju selidba Jovića.

Naime, Inter želi Srbina kako bi igrao u paru sa Edinom Džekom, ruku na srce, nisu u stanju da ponude velike pare Realu, ali...

Najuticajniji mediji iz Italije javljaju da srpski napadač nije jedino pojačanje koje merkaju iz Real Madrida. Želeli bi da ojačaju i vezni red, a na radaru je Dani Sebaljos koji ima sličan tretman kao Jović. Prethodne sezone bio je na pozajmici u Arsenalu, gde nije želeo da ostane, a sada je i njemu jasno da se u Madridu neće naigrati fudbala.

Zbog toga bi Inter želeo da krene po obojicu. Tandem Sebaljos - Jović bio bi pristupačan za šampiona Italije, posebno imajući u vidu da su narednog leta spremni za prodaju Lautara Martineza.

Inter će tražiti barem 70 miliona evra za Argentinca, pa će deo tog novca proslediti na račun Reala za dvojac koji Ančelotiju nije neophodan.

Podsećanja radi, srpski fudbaler je ove sezone odigrao tek 473 minuta u dresu Real Madrida i to na 17 mečeva u tri različita takmičenja. U takvim okolnostima jako je teško uhvatiti formu.

BONUS VIDEO: KAO DA SAM JUČE OTIŠAO: Marko Jevtić o povratku u Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati