NOVI UDARAC ZA SRBINA: Luka Jović nikako da dobije bar neku lepu vest iz Reala

Novosti online

04. 04. 2022. u 16:40

LUKA Jović nikako da dobije neku lepu vest iz Real Madrida, čiji je fudbaler.

НОВИ УДАРАЦ ЗА СРБИНА: Лука Јовић никако да добије бар неку лепу вест из Реала

Foto: AP

Kako prenosi "As", srpski golgeter nije se našao na spisku putnika za London, gde će Madriđani protiv Čelsija igrati u Ligi šampiona.

- Jović se sa reprezentativnih obaveza vratio povređenog skočnog zgloba, zbog čega je propustio i meč sa Seltom, a sada se nije našao ni među odabranima za putovanje u Englesku, navodi ovaj list.

"As", pritom, ne otkriva da li se to Jović još uvek oporavlja od povrede, ili je, prosto, trener Karlo Anćeloti rešio da ne povede Srbina na ovo gostovanje jer smatra da za njega nema mesta u prvom timu.

Ovo je samo jedna od nekoliko najnoviji vesti o Luki Joviću koja mu baš ne ide u prilog, a prethodne nedelje "Marka" je otkrila šta saigrači misle o Luki Joviću. A ne misle baš najsanije.

Evo kako je taj ugledni list tada pisao:

"Madrid se zasitio Jovića

Prvo se Zidan umorio od njega, a onda je Karlo Anćeloti s tim nastavio, razočaran ponašanjem igrača koji bi trebalo da je napadač. 

Njegovi saigrači takođe misle da Lukine svakodnevne aktivnosti predstavljaju nešto što je daleko od idealnog kada se radi o želji da se bude starter, i to naročito kada je igrač kao što je Benzema tu u prednosti. U svlačionici kažu da ni ne primećuju kada Jović dođe ili kada ode. Duh...

Jović je zatražio da ode u januaru 2021. jer mu je Zidan, koji je odobrio njegovo dovođenje, ukazivao malo šanse. Vratio se u Ajntraht iz Frankfurta, počeo tu pozajmicu sa nekoliko pogodaka, ali je onda bio u padu forme kako je vreme odmicalo. Ipak, tamo je uspeo da nadmaši svoj učinak iz Reala. U Bundesligi je dao četiri gola na 18 mečeva, a toliko nije dao za Madriđane za ove dve i po sezone.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Posle povratka u trening centar Valdebebas, bila su mu otvorena izlazna vrata, ali nijedna ponuda nije stigla, pa je rešio da ostane tu gde jeste, uz važeći ugovor s Realom. Uzdržavajući se od istinske fudbalske borbe (za mesto u startnoj postavi), Benzemin status u početnih 11 nije mu poslužio kao stimulans. A onda je Anćeloti otpisao Srbina zbog njegovog hladnog ponašanja na treninzima i nezapaženom učinku u specifičnim momentima. Njegova uzdržanost iz dana u dan dovela je do toga da Marijano, a ne Jović, dobije šansu na El Klasiku.

Šta sada čeka Luku Jovića, možda više i nije veliko pitanje, imajući u vidu nedavne objave vodećih španskih medija da je srpski golgeter angažovao svoje zastupnike da već počnu da mu traže novi klub.

A učinio je to ne bi li svetu pokazao šta sve ume kao napadač, a što ga je, usled bravura u Ajntrahtu, i dovelo svojevremeno u Real.

 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića