OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI: Siniša Mihajlović je imao operaciju koju je krio od svih

Novosti online

28. 03. 2022. u 08:47

NEKADAŠNjI fudbaler novosadske Vojvodine i Crvene zvezde, reprezentativac tadašnje Jugoslavije, selektor nacionalnog tima Srbije i aktuelni trener italijanske Bolonje Siniša Mihajlović ponovo prolazi kroz težak životni period.

ОТКРИВЕНИ НЕПОЗНАТИ ДЕТАЉИ: Синиша Михајловић је имао операцију коју је крио од свих

foto: EPA

Naime, kako je sam obavestio javnost na konferenciji za medije, njegova bolest, za koju su se svi nadali da je samo ružna prošlost, vratila se i Mihajlović će ponovo morati da se podvrgne zdravstvenim tretmanima.

Mediji na Apeninima prenose da srpski stručnjak kome je leta 2019. godine otkrivena bolest, nakon tri ciklusa hemoterapije, podvrgao se operaciji presađivanja koštane srži. 

Nažalost, krajem februara ove godine Siniša Mihajlović je nakon susreta italijanske Serije A protiv Salernitane, osetio ponovne simptome i predstoji mu nova borba sa opakom bolešću.

- Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim - objavio je Mihajlović. 

Siniši danima stižu poruke podrške od klubova, fudbalera, bivših saigrača, a Bolonja je napravila gest vredan divljenja.

Klub je srpskom treneru ponudio produžetak ugovora u trenutku kada odlazi u bolnicu zbog lečenja. Mihajlović ima važeći ugovor do kraja juna 2023. godine, a Bolonja će ponuditi još jednu sezonu saradnje, prenose italijanski mediji.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna