ARIJANA JE MORALA OVO DA URADI: Posle užasnih vesti o Siniši Mihajloviću, oglasila se njegova žena (FOTO)

Novosti online

27. 03. 2022. u 17:01

SINIŠA Mihajlović se nalazi u novoj, velikoj životnoj borbi, a podrška mu stiže sa svih strana. Najveća, svakako, iz porodice.

АРИЈАНА ЈЕ МОРАЛА ОВО ДА УРАДИ: После ужасних вести о Синиши Михајловићу, огласила се његова жена (ФОТО)

Instagram / Arijana Mihajlović

Miha je, podsetimo, juče obelodanio na konferenciji za medije da mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija.

Stigla je srpskom stručnjaku podrška od brojnih italijanskih klubova, naravno i iz njegove Crvene zvezde s kojom je postao evropski i svetski klupski prvak, fantastičan gest napravio je i Mihajlovićev klub, Bolonja, a Sinišina supruga Arijana je svog muža, a i svet, podsetila gde leži najveća motivacija za novu borbu s opakom bolešću:

Ona je objavila veliku porodičnu, zajedničku fotografiju na Instagramu, i poručila:

- Snaga života!

Siniša Mihajlović - porodica

Podsetimo, Siniša Mihajlović se oženio sa poznatom italijanskom voditeljkom  Arijanom Rapaćoni sa kojom ima petoro dece.

Građanski brak su 1996. godine sklopili u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima. Na pozivnicama za venčanje napisali su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Arijana i Siniša imaju ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Siniša Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka.

Siniša Mihajlović - fudbalska biografija

Siniša Mihajlović je fudbalsku karijeru počeo kao levo krilo, da bi prelaskom u Italiju bio prekomandovan u odbranu, gde je igrao do kraja igračke karijere. Prvo je nastupao za Borovo, potom za Vojvodinu, a od 1990. do 1992. za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Kup šampiona i Interkontinentalni kup. Prešao je potom u Seriju A, gde je nosio dresove Rome (dve sezone), Sampdorije (četiri), Lacija (šest) i Intera (dve).

Za reprezentaciju Jugoslavije Mihajlović je odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova, a učestvovao je i na Svetskom prvenstvu 1998. i Evropskom prvenstvu 2000. Poznat je kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u svetu (on i Đuzepe Sinjori su jedini igrači koji su u Seriji A postigli tri pogotka na jednoj utakmici iz slobodnih udaraca), a takođe drži rekord po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca u italijanskom prvenstvu zajedno sa Andreom Pirlom (28).

Posle završetka igračke karijere radio je kao pomoćni trener u Interu do 2008. i u tom periodu osvojio još dve titule prvaka kao i jedan trofej superkupa Italije. Pored Intera je bio i trener Katanije, Fjorentine, fudbalske reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona, a u Bolonji je, trenutno, u "drugom mandatu", i to od 2019, tačno deset godina nakon što je prvi put napustio taj klub.

"Ova bolest je zaista hrabra"

Podsetimo, Nakon što se jednom uspešno izborio sa ovom bolesti, Mihajlović će ponovo morati na terapije jer se leukemija vratila.

- Sledeće nedelje ću morati da budem hospitalizovan. Spreman sam da naučim još jednu lekciju. Ova bolest je zaista hrabra kad želi ponovo da me uhvati - rekao je u subotu Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

On će napraviti kratku pauzu kako bi bio podvrgnut lečenjima, a potom će javnost dalje biti obaveštavana.

Siniša Mihajlović je krajem 2020. godine objavio da je uspeo da pobedi leukemiju posle godinu i po dana borbe.

Bonus video: Kad je Siniša Mihajlović doveo prelepu suprugu Arijanu u Beograd...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića