MEČ ŽIVOTA U PRODUŽECIMA: Siniši Mihajloviću stižu brojne poruke podrške da još jednom bude jak i pobedi leukemiju

Z. Ćorović

28. 03. 2022. u 09:30

MEČ života zahteva produžetke. Svi čekamo njegov zlatni gol. Idemo, Siniša - emotivno i optimistički je u svom komentaru italijanski dnevnik "Gazeta" ohrabrio srpskog trenera Bolonje, koji je u subotu na konferenciji za novinare objavio da mora ponovo u bolnicu na novi ciklus terapija, pošto se vratila leukemija.

МЕЧ ЖИВОТА У ПРОДУЖЕЦИМА: Синиши Михајловићу стижу бројне поруке подршке да још једном буде јак и победи леукемију

Skrinšot

Siniša Mihajlović (53) se prvobitno razboleo 2019. godine i posle tri ciklusa terapija i transplantacije koštane srži se oporavio.


Zato je ova vest da će ponovo morati da bolničko lečenje rastužila Italiju i Srbiju. Iako je ovih dana sportska tema broj jedan na "Čizmi" hoće li selektor fudbalske reprezentacije Roberto Mančini ostati na klupi posle debakla sa Makedoncima u baražu za SP, vest o novoj Mihajlovićevoj borbi dobila je prednost.


Pored "Gazete", i drugi poznati lost "Korijere" istakao je na prvim stranama udarne naslove:"Nemoj da se predaš, Miha" i "Siniša neće da se slomi".

Miha je omiljena ličnost i zato su svi potreseni i tužni. Srbinu su upućene mnogobrojne poruke podrške, zvanično klupske od Milana, Intera, Napolija, Torina, Atalante, Sampdorije, Lacija, Rome... naravo i od njegove Crvene zvezde.

- Siniša, svi znamo koliki si borac, znamo da ćeš i ovoga puta biti uspešan. Svi smo uz tebe! Zajedno do nove pobede - ističe se u objavi crveno-belih.

Siniša Mihajlović / FOTO: AP/Tanjug

Trener Rome Žoze Murinjo je na konferenciji za novinare podržao Mihajlovića, ubrzo je i Zlatan Ibrahimović pozvao i ohrabrio svog velikog prijatelja. "Ibrakadabra" je i tokom prve borbe sa leukemijom rekao Mihi da će doći u Bolonju da igra besplatno za njega. Poruku na društvenim mrežama ostavio je i Frank Riberi.

- Ostani jak! Samo najlepše ti želim u oporavku. Napred - napisao je francuski as.

Riberiju su se u najboljim željama pridružili Adrijano Galijani, Dino Zof, Marko Materaci, Fernando Kouto, Masimo Ambrozini, Valter Zenga... Napadač Juventusa i srpske reprezentacije Dušan Vlahović je na društvenim mrežama postavio Mihajlovićevu fotografiju, uz poruku: "Napred, Mister".


Mediji su objavili da je za svega nekoliko sati posle obraćanja medijima, na Sinišinom telefonu bilo preko 700 poruka. Takođe, preneli su i i šta je srpski trener rekao svojim najbližim saradnicima u Bolonji.

- Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošlog puta, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč. Hvala svima na podršci, pozdravljam vas sve preko novina. Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čoveka njegovim potrebama. 

OD BOLONjE NOVI UGOVOR

BOLONjA planira da produži ugovor sa Sinišom Mihajlovićem do 2024, posle vesti da srpski trener ponovo boluje od leukemije. Kako je preneo "Korijere delo sport", predsednik Bolonje Džoi Sauputo i izvršni direktor Klaudio Fenuči spremni su da produže ugovor sa Mihajlovićem na još godinu dana.
Kako se navodi, Mihajlović je impresionirao upravu u poslednje tri godine otkako je u klubu, a oni novim ugovorom žele da ga podrže i iskažu poverenje. Mihajlović će propustiti nekoliko utakmica, a zamenjivaće ga pomoćnik Miroslav Tanjga.

Bonus video: Kad je Siniša Mihajlović doveo prelepu suprugu Arijanu u Beograd...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE VREME DA SE SRUŠI TRADICIJA? Evo kakav je rezultat bio u poslednja dva duela večitih u plej-ofu Superlige