GERET BEJL BEZ MILOSTI PREMA ŠPANSKIM NOVINARIMA: "Svi znamo ko je pravi parazit"

Novosti online

26. 03. 2022. u 16:13

REPREZENTATIVAC Velsa Geret Bejl još jednom se našao na meti španskih medija, na čije reči ovog puta nije ostao imun.

ГЕРЕТ БЕЈЛ БЕЗ МИЛОСТИ ПРЕМА ШПАНСКИМ НОВИНАРИМА: Сви знамо ко је прави паразит

FOTO: Tanjug

Geret bFudbaler Reala postigao je dva pogotka za nacionalu selekciju u pobedi nad Austrijom 2:1, u okviru baraža za Mundijal. Šppanska Marka je nahvalila fudbalera madridskog tima, iako ga je pred duel nazvala parazitom.

- U vreme kada ljudi oduzimaju sebi živote zbog nemilosrdnosti medija, želim da znam ko poziva na odgovornost novinare i medije koji tako pišu. Srećom, otkad sam u javnosti, razvio sam sposobnost da me ne pogađa sve što se piše o meni. Ipak, to ne znači da tekstovi kao što je taj ne čine štetu na ličnom ili profesionalnom nivou onima koji su mete takvog zlonamernog pisanja, rekao je Bejl i dodao:

- Mediji od sportista očekuju nadljudske sposobnosti. Kada smo uspešni, koriste priliku da nas veličaju. Međutim, kada nam ne ide, mediji postiču bes i nezadovoljstvo kod navijača, umesto da pokažu saosećanje. Svakodnevni pritisak na sportiste je ogroman i negativna medijska pažnja može čoveka da gurne preko ivice. Zato želim da iskoristim mogućnost da podstaknem promenu. Svi znamo ko je pravi parazit.

Bejl je često kritikovan zbog loših partija u klubu i čestog odsustva sa terena zbog povreda i nezainteresovanosti. eđutim, mnogo bolje partije pruža u reprezentativnom dresu, pošto je na 101 utakmici upisao 38 golova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili