"PRVO SU KORISTILI PANDEMIJU, A SADA RAT" Prvi čovek UEFA Čeferin teško optužio čelnika Juventusa Anjelija

Novosti online

03. 03. 2022. u 13:38

PREDSEDNIK UEFA Aleksandar Čeferin osudio je novi pokušaj Andree Anjelija da pokrene fantomsku Super Ligu evropskih klubova, nazvavši vlasnika Juventusa čovekom bez srama.

ПРВО СУ КОРИСТИЛИ ПАНДЕМИЈУ, А САДА РАТ Први човек УЕФА Чеферин тешко оптужио челника Јувентуса Ањелија

Aleksandar Čeferin foto: N. P.

Slovenac je učestvovao na Biznis fudbalskoj konferenciji u organizaciji "Fajnenšel tajmsa" i tako odgovorio na "novi pokušaj" prvog čoveka Juventusa o formiranju Superlige, uz podršku Real Madrida, ali i Barselone.


"Prvo pokreću besmislenu ideju usred pandemije, a sada čujemo drugu usred rata. Oni žive u paralelnom svetu", rekao je Čeferin.

Ranije danas Gazeta delo sport objavila je da Andrea Anjeli ima novi plan za Superligu bogatih od 24 kluba.

BONUS VIDEO - Vežbe za ramena: Oslobodite se napetosti nakon dugotrajnog sedenja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)